SVE JOJ IDE OD RUKE

Pippa dobila novi posao kod bivšeg dečka

22.05.2011 u 14:10

Bionic
Reading

Svestrana Pippa Middleton prihvatila se još jednog posla, i to u tvrtki svoga bivšeg dečka koji je jedan od najbogatijih Britanaca

Pippa Middleton ima novi posao! Iako se ona najvjerojatnije raduje svojemu novom poslovnom angažmanu, njezin dečko vjerojatno neće biti toliko sretan, i to zato što je Pippin novi poslodavac njezin bivši dečko George Percy.

Bivši Pippin dečko vlasnik je tvrtke koja se bavi geotermalnom energijom, a otac mu je jedan od najbogatijih Britanaca. Njegova kompanija bavi se pronalaženjem načina za pretvaranje tople vode u grijanje i energiju.

27-godišnja Pippa novoga se posla prihvatila odmah po povratku iz Madrida gdje je, među ostalima, boravila i s bivšim Georgeom. Navodno joj je upravo tamo i ponuđen posao. 'Pip i George su stvarno dobri prijatelji pa kada je on trebao pomoć u poslu, ona je to spremno prihvatila. Sada će mu pomagati s njegovim zaposlenicima', otkrio je neimenovani izvor.

Idući će dani nesumnjivo biti vrlo stresni za Pippu s obzirom na to da uz najnoviji ima i neke stare poslove kojih se nije odrekla – planiranje u tvrtki Table Talk i uređivanje časopisa svojih roditelja Party Pieces.