ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Planetarna kretanja do kraja siječnja: Skup planeta u Jarcu najavljuje velika vojno-politička previranja

16.01.2022 u 08:03

Bionic
Reading

Retrogradni Merkur i Venera te Marsova selidba u Jarca bit će središnji astrološki fenomeni do kraja uzbudljivog siječnja. Istovremena retrogradacija dvaju planeta najbližih Suncu dovest će na površinu pitanja koja ste prethodnih mjeseci ignorirali ili izbjegavali rješavati

U vrijeme prividnog nazadovanja Merkura i Venere realno je očekivati zbrke sa svim vrstama poruka, kašnjenje isporuka pošiljki, prometne zastoje, kvarove na uređajima i sustavima, zametanje predmeta, nestašicu svježih ideja i slično.

Merkurova retrogradacija na prijelazu iz Vodenjaka u Jarca od 14. siječnja do 3. veljače nepovoljna je za počinjanje novih poslova i projekata. S druge strane daruje priliku za dovršavanje starih, za analizu onog što je učinjeno prošlih mjeseci i za pripremne radnje povezane s budućim akcijama. Budući da je s Merkurom do 29. siječnja retrogradna i Venera, dio zbrka i zabuna odvijat će se na romantičnom planu.

Sjećanja na stare ljubavi probudit će se, a neka od njih uzrokovat će buru emocija. Kvartet planeta u Jarcu nije najbolja vijest jer njihovo okupljanje često se podudara sa značajnim vojno-političkim i geološkim previranjima, a zadnjih dana mjeseca Merkur, Venera, Mars i Pluton naći će se u tom tvrdoglavom i nepopustljivom znaku. Izgledno je da će se na nekoj od brojnih vojno-političkih vrućih točaka stanje zaoštriti.

  • +12
Irina Shayk rođena je u znaku Jarca 6. siječnja 1986. godine Izvor: Profimedia / Autor: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Nekoliko je takvih točaka u našem susjedstvu, a nalaze se pod okriljem Jarca: Srbija, Bosna i Hercegovina i Albanija. I sama Republika Srpska, sastavni dio BiH, pripada istom znaku. Stoga bi od 24. siječnja, kad ratoborni Mars uđe u njemu omiljeni znak Jarca, kriza na spomenutim područjima mogla eskalirati.