IZGLEDA SENZACIONALNO

Pogledajte je, ona je prava vamp žena

11.02.2014 u 10:32

Bionic
Reading

Iako su joj casual kombinacije traperica i običnih majica ili pak tajica i tunika nekako najdraže, kada se odluči dotjerati, Katie Holmes jako dobro zna što radi

Njujorški tjedan mode u punom je jeku, a modna revija povodom 30. godišnjice modne kuće DKNY privukla je velik broj poznatih faca, ali među njima poglede je svakako privlačila Katie Holmes.

Inače ljubiteljica ležernih odjevnih kombinacija i najobičnijih traperica, Katie se za ovu prigodu posebno skockala.


Odjevena od glave do pete u crno, 35-godišnjakinja je izgledala poput prave vamp žene. Uz dugu, lepršavu i nabranu suknju kombinirala je uski kožni crni topić koji je naglasio njezinu vitku figuru, a cijeli styling upotpunila je raspuštenom kosom i vrlo malom količinom šminke.

Za potpun dojam bila je tu upečatljiva crna kožna jakna kakvu bi mnoge dame poželjele u svom ormaru. Međutim Katein styling imao je doista upadljivu manu – duga crna suknja pod reflektorima se pokazala gotovo potpuno prozirnom pa je glumica tako pokazala crno donje rublje, a kako ne bi otkrila previše, pokrivala se rukama. Pomalo nezgodno, no svejedno zaslužuje pohvalu za kombinaciju.