DA TI PAMET STANE

Pogledajte kakvom se luksuznom vilom počastio slavni glumac nakon zarade u filmu 'Aladdin'

08.04.2020 u 20:29

Bionic
Reading

Egipatski glumac Mena Massoud, koji se u sam vrh Hollywooda uspeo zahvaljujući ulozi u Disneyevom filmu 'Aladdin', pronašao je način kako potrošiti svoje milijune. Ne samo što je sada svjetski poznat, slavni glumac se na blockbusteru, koji je na kino blagajnama zaradio milijardu dolara, uspio i obogatiti, a dio zarade odlučio je investirati u nekretnine

Glumac Mena Massoud rodom iz Kaira proteklih mjeseci se zbog posla preselio u Kaliforniju, a nedavno se odlučio počastiti luksuznim domom iz snova o kojem je dugo maštao. 28-godišnji glumac iskeširao je 15,4 milijuna kuna za imanje u Los Angelesu.

28-godišnji glumac zaljubio se u modernu verziju seoske kuća koja u 362 kvadrata krije četiri spavaće sobe i četiri kupaonice. Moderno uređen prostor raj je za zaljubljenike u interijer. U kući se nalazi i ogromni dnevni boravak s drvenim podovima koji se spaja s blagovaonicom i kuhinjom, dok se na gornjem katu nalaze spavaće sobe.

  • +13
Zvijezda 'Aladdina' Mena Massoud počastio se novim domom Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvijezda 'Aladdina' sada će imati i vlastiti vinski podrum smješten ispod stubišta stubišta, a moći će uživati i u filmskim maratonima zahvaljujući skrivenom televizoru koji se na pritisak dugma automatski spušta sa stropa ispred kamina.

Kroz staklena vrata pruža se pogled na dvorište s bazenom, a glumac će u svome novom domu imati i vlastiti ured te pilates studio, dok će obitelj i prijatelje odsada moći ugostiti u gostinjskoj kućici koja se nalazi tik uz glavnu kuću.