& OTHER STORIES

Pogledajte novu luksuznu kolekciju H&M-a

08.02.2013 u 16:01

Bionic
Reading

Uz pomoć dizajnera poput Versacea, Stelle McCartney ili Maison Martin Margieli popularni švedski brend H&M kroz godine je podignuo ljestvicu i ne pokazuje znakove usporavanja

U nastavku H&M-ove priče o uspjehu slijedi najava da će lansirati novu luksuzniju liniju ovog proljeća. Odjeća će biti dostupna u glavnim europskim gradovima poput Barcelone, Milanu, Parizu i Stockholmu, a H&M je objavio malu najavu

onoga što će se naći na policama.

Daily Mail piše kako su modni eksperti kolekciju vidjeli prošli tjedan u strogoj tajnosti, ali je H&M u javnost pustio video s detaljima kako će kolekcija izgledati.

Prema viđenom, opet su pogodili srž omiljenih modnih trendova koji će se brzo razgrabiti, a kolekciju su nazvali & Other Stories. Uz suknje, jakne, sandale i cipele s punom petom, prikazano je i nekoliko glamuroznih komada koji će vrlo brzo pronaći put do ormara žena diljem svijeta.

Kolekcija je stvarana u Stockholmu i Parizu, a naglasak je bio na kvaliteti koja može biti napravljena po pristupačnim cijenama.

Za one koji će pošto-poto željeti doći do & Other Stories komada, a ne žive u sedam određenih gradova, postojat će i web stranica Stories.com.

U najavi kolekcije ističe se da će linija nuditi cipele, torbe, modne dodatke i odjeću kojom će žene stvarati vlastiti stil odijevanja.

& Other Stories