CIJENA - PRAVA SITNICA

Pogledajte u kakvoj raskoši živi jedan od najplaćenijih DJ-a današnjice za kojim luduju žene diljem svijeta

30.07.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Škotski DJ i pjevač Calvin Harris, koji godišnje u džep pospremi preko 240 milijuna kuna, shvatio je koronakrizu vrlo ozbiljno pa je počeo prodavati svoje luksuzne vile u Americi. Nakon što je u veljači prodao nekretninu u Los Angelesu, sada je u prodaju stavio i svoju drugu kuću u istom naselju Hollywood Hills

Planira li slavni DJ kupiti veće imanje ili skuplja novce na hrpu u slučaju da se koronakriza nastavi, za sada još uvijek nije poznato, no Calvin Harris ne odustaje od prodaje svojih luksuznih nekretnina. Njegova vila u holivudskim brdima i više je nego spektakularna, a novi vlasnik za nju će trebati izdvojiti 35 milijuna kuna.

Najplaćeniji britanski DJ i glazbeni producent ovu je nekretninu kupio prije dvije godine od kolege Stevea Angella, no sada je se odlučio riješiti. Prvi put pokušao ju je prodati prošle godine, no cijenu od 36,6 milijuna kuna nitko nije želio platiti pa je slavni glazbenik bio prisiljen ipak sniziti cijenu.

Luksuzna kuća s bazenom veličine 557 metara kvadratnih ima četiri spavaće sobe i šest kupaonica. Viisoki francuski prozori u kombinaciji s modernim dizajnom, elegantno uređenim interijerom i daškom boho ugođaja zahvaljujući stotinama lampica kojima je ukrašeno dvorište - pun su pogodak.

  • +24
Dom Calvina Harrisa Izvor: Profimedia / Autor: Hilton & Hyland / Planet / Profimedia