NESTVARNO LIJEPA

Poput božice: Prelijepa Charlize Theron zasjala u zlatu od glave do pete

29.01.2020 u 13:20

Bionic
Reading

Charlize Theron, 44-godišnja glumica pojavila se na dodjeli nagrada u Los Angelesu u kombinaciji koja je sve ostavila bez daha

Zvijezda filma 'Bombshell' rođena u Južnoj Africi na crvenom tepihu redovito plijeni poglede svojim glamuroznim kreacijama, a na dodjeli nagrada 22. Costume Designers Guild Awards u LA-ju bez problema je zasjenila ostale uzvanice svojom bezvremenskom ljepotom.

  • +3
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Po mnogima jedna od najljepših glumica, bila je mamac za poglede u senzacionalnom stajlingu koji oduzima dah.

Dakako, metalic outfiti, bez obzira jesu li srebrni ili zlatni, savršena su formula za privlačenje pogleda na crvenom tepihu.

Stilistica Leslie Framer Charlize je za ovu prigodu pretvorila u kraljicu stila koja je sve zadivila u zlatnom izdanju.

U zanimljivoj zlatnoj haljini s efektnim izrezom s potpisom proslavljenog Louisa Vuittona koja joj je stajala kao salivena izgledala je poput božice.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fantastičnu kreaciju upotpunila je s rajfom presvučenim istom tkaninom poput haljine, a outfit je nadogradila clutchem u obliku minijaturne kutije.

Osim Charlize, ovo događanje nisu propustili ni Constance Wu ('Crazy Rich Asians'), Nathalie Emmanuel iz 'Igre prijestolja', slavna glumica Jennifer Beals, Catherine O'Hara, Adam Scott, Lorene Scafaria, Djimon Hounsou, Bob Mackie i dr.