RAZOČARALA STAJLINGOM

Potpuni fijasko: Lijepa oskarovka na sebe nabacala prvo što joj je palo pod ruku

07.01.2018 u 19:32

Bionic
Reading

Uvijek savršeno odjevena Nicole Kidman rijetko kada griješi kada je u pitanju odabir odjevnih kombinacija za javna pojavljivanja, no ovog je puta potpuno promašila zadatak, pojavivši se u nedorečenom stajlingu koji je ispod njezinih mogućnosti

Oskarovka Nicole Kidman pojavila se na 5. po redu Gold meets Golden večeri, uvodnom partyju za nadolazeću dodjelu Zlatnih globusa, koji za cilj ima podizanje svijesti i pružanje podrške sportskim događanjima. Australska glumica imala je čast biti zaštitno lice ovogodišnjeg događanja, pa je sasvim sigurno tim više trebala povesti računa o tome što će odjenuti.

Zvijezda 'Malih laži' gotovo nikad ne griješi kada je moda u pitanju, posebice za važna javna događanja, no ovog puta njezin je stajling pošao u pogrešnom smjeru. Vjerojatno je glumica, u pokušaju da profura jednostavnu eleganciju, kao konačan rezultat dobila međusobno nepovezanu i nedorečenu odjevnu kombinaciju.

  • +20
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na losanđeleskom crvenom tepihu glumica se pojavila u jednostavnoj (da ne kažemo bezveznoj) satenskoj midi haljini koja podsjeća na spavaćicu, preko koje je prebacila klasičan crni sako. Njezin outfit, uključujući i malu smeđu 'bucket' torbu, potpisuje Louis Vuitton, dok su crne salonke na petu s potpisom dizajnera Christiana Louboutina.

Slavnoj oskarovki nije puno pomogao ni odabir frizure, koja nimalo ne pristaje uz cjelokupan stajling i kvari ukupni dojam. Nadamo se samo kako će plavokosa glumica puno više potruditi za dodjelu Zlatnih globusa koja će održava u nedjelju uvečer.

  • +22
Nezaboravna izdanja na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia