raskošna elegancija

Tako chic i laskavo: Udala se za španjolskog nogometaša i nije mogla odabrati ljepšu vjenčanicu

30.06.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Stigao je veliki dan za španjolsku infulencericu Anu Moyu i nogometaša Diega Condea. Njihovo vjenčanje bila je prava romantična bajka na španjolski način, a svi pogledi bili su usmjereni ka prekrasnoj mladenki koja je blistala u raskošnoj vjenčanici

Ana Moya, 34-godišnja influencerica i 25-godišnji španjolski nogometaš Diego Conde izrekli su sudbonosno 'da' u madridskoj crkvi Santa Bárbara, poznatoj i kao crkva Salesas Reales. Tijekom ceremonije vjenčanja glavnu ulogu je imao Mateo, Anin sedmogodišnji sin rođen iz prethodne veze s manekenom Álexom Sánchezom de Mora, a koji već ima vrlo posebnu vezu s Diegom.

Za ovaj važan događaj Ana, koja je u crkvu stigla u pratnji oca i sina, odjenula je haljinu s potpisom Vicky Martín Berrocal i njezinog brenda Victoria Coleccion.

Raskošna vjenčanica bila je izrađena od triaceatata te obojana u prljavobijelu boju. Gornji dio bio je u obliku korzeta a raskošnim i volumioznim, oversized ovratnikom u 'bardot stilu' izrađenog od trostrukog svilenog gazara. Haljina je lijepo isticala struk te se nastavljala na ravnu suknju koja je završavala maksi šlepom izrađenim od iste tkanine.

Manekenka je svoj vjenčani outfit upotpunila odgovarajućim cipelama na visoku petu bridal brenda Just-Ene, velom od tila i velikim bisernim naušnicama.

  • +37
Vjenčanje Ane Moye i Diega Condea Izvor: Profimedia / Autor: José Ramón Hernando / ContactoPhoto / Profimedia

Mladenku je pred oltarom suznih očiju čekao mladoženja, dotjeran u klasični crni sako u kombinaciji s bijelom košuljom i tamno kestenjastom kravatom. Nakon ceremonije vjenčanja, par je napustio crkvu uz klicanje 'živjeli mladenci', pljesak i latice ruža. Među 180 uzvanika bila su i brojna poznata lica iz svijeta društvenih mreža i televizije, a nakon vjenčanja slavlje se nastavilo u dvorcu Batres, koji se nalazi u istoimenom gradiću udaljenom samo 30 kilometara od glavnog grada Španjolske, koji ima odličnu gastronomsku ponudu renomiranih kuhara kao što su Ramón Freixa, Paco Roncero, Medems Catering i Life Gourmet Catering, a zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević