SLAVLJE U BARCELONI

Udala se poznata modna influencerica: Pogledajte njezinu zadivljujuću vjenčanicu

18.06.2024 u 19:59

  • +3

Vjenčanje Marte Sierre i Toma Peutemana

Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Ona je jedna od najuspješnijih modnih influencerica iz Španjolske, a ovog vikenda s razlogom je zaustavljala poglede na ulicama Barcelone

Kraljica reelsa, kako su 30-godišnju Martu Sierru prozvali lokalni mediji, ovog vikenda uplovila je u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom Tomom Peutemanom.

Prije nego što su izgovorili sudbonosno 'da', par je za bliske prijatelje i obitelj organizirao jedinstvenu zabavu, upriličenu na krovu Gaudijeve Case Batlló, istinskog dragulja modernizma.

'Ova zgrada nam je jako važna. Ovdje smo snimili bezbroj videa... To je definitivno jedan od naših najdražih spomenika u Barceloni. Odražava moju ljubav prema boji, umjetnosti i originalnosti. Casa Batlló je dio naše povijesti', istaknula je mladenka te je njezin krov odabrala da se oprosti od djevojačkih dana, okružena obitelji i prijateljima.

Učinila je to odjevena u efektnu vjenčanicu s potpisom domaće dizajnerice Rosa Clare, s kojom je radila ruku pod ruku na njenom dizajnu.

Duga suknja od čipke sirena kroja s ručno izvezenim kamenčićima, korzet ukrašenim detaljem kristala na poprsju, ali i sjajni šlep u formi mašne, dali su osobnost njezinom vjenčanom looku u prljavobijeloj boji.

'Odabrala sam naušnice u boji akvamarina, a njihov dizajn u obliku suze uklopio se s haljinom, kao i narukvica', istaknula je Marta, otkrivši da se za njega pobrinuo brend Joierie Grau.

Što se tiče cipela, vjerovala je talijanskom dizajneru Renéu Caovilli.

I Martin odabranik Tom dao je sve od sebe. Ovaj Belgijac je za zabavu na krovu čuvenog zdanja u Barceloni odabrao odijelo Cifonelli - krem ​​sako na dvostruko kopčanje i tamnoplave hlače šivane po mjeri.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević