PROLJETNI LOOK

Prelijepa Eva Mendes pokazala novu nijansu kose za kojom su svi ludi

18.04.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Zanosna Eva Mendes bez sumnje je jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, a njezin zaštitni znak oduvijek je bila prekrasna kosa

Zgodna glumica kubanskih korijena koja s glumcem Ryanom Goslingom ima dvije kćeri, godinama je vjerna dugoj kosi u lijepoj nijansi smeđe, a sad se odvažila na suptilniju promjenu koja joj izvrsno pristaje.

  • +2
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dosad nije previše eksperimentirala s frizurama ili bojom kose koju je tek neznatno osvježavala s pramenovima posvijetljenim u nekoliko nijansi, a sad se odlučila na cool pramenove u jednoj od najpoželjnijih nijansi.

Slavna se ljepotica koju smo vidjeli u filmovima 'Grijesi očeva', 'Brzi žestoki', 'Korak ispred', 'Hitch - doktor za ljubav' ili 'Dan obuke', pohvalila se na Instagramu novim pramenovima u trendi nijanse svijetlo ružičasto-narančaste (tzv. strowberry blond) koji su na nov način naglasili ljepotu i sjaj njezine bujne kose.

ZA TRENDSETERICE

U potrazi ste za idealnom proljetnom frizurom? Evo koje su najpopularnije

Pogledaj galeriju

Radi se o boji 'jagoda plava' koja je već neko vrijeme veliki hit među fashionisticama, a radi se specifičnoj kombinaciji plave i narančaste s crvenkastom primjesom kakvu su isfurale glumice Kate Bosworth i Bella Thorne.

'Strowberry Fields Forever', napisala je Eva na svojem Instagram profilu pored fotografije s novim pramenovima referirajući se na poznati hit legendarnih Beatlesa.

Eva Mendes s kćeri Esmeraldom u šetnji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakako, Evinim fanovima se ova promjena svidjela pa su je obasuli komplimentima.

'Odlično ti pristaje', 'Lijepo', 'Bravo za frizera', nisu štedjeli riječi hvale na račun slavne glumice.

Frizeri se slažu kako će ovakvi pramenovi dati posve novi look vašoj boji. Izvrsno pristaju plavušama, a ako ste brineta zatražite pramenove koji su na tragu zlatnih tonova. Osim što će vas dodatno pomladiti ovakvi pramenovi nisu teški za održavanje jer nema vidljivog izrasta.

Inače, u novom izdanju časopisa Women's Health glavna zvijezda je slavna glumica Eva Mendes koja je tom prilikom ispričala neke detalje iz osobnog života, koje do sada nije rado dijelila s javnosti. Između ostalog, zgodna 45-godišnjakinja emotivno je govorila o svom voljenom Ryanu Goslingu s kojim je vezu započela prije osam godina.

Bez pretjerivanja i lažne skromnosti, Mendes je nahvalila partnera, zbog kojeg je kako kaže dobila majčinski poriv i želju da s nekim osnuje obitelj.