AVANGARDNO I NEPOGREŠIVO

Prelijepa oskarovka zadivila odličnim stajlingom

12.04.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Nepogrešiva Cate Blanchett modno je briljirala na pariškom crvenom tepihu te je s mnogobrojnim slavnim licima uveličala večeru modne kuće Louis Vuitton

Poput Cate Blanchett, promociju modnih dodataka i torbi koje je za slavnu modnu kuću izradio umjetnik Jeff Koons, ujedno mondenu večer u poznatom Louvreu nisu propustile ni holivudske glumice poput Jennifer Aniston i Michelle Williams, jedne od najutjecajnijih modnih blogerica Chiare Ferragni, ljepotice Mirrande Kerr i glumačke legende Catherine Deneuve.

Poznate su se dame dotjerale za crveni tepih, ali glumica Cate Blanchett opet je pokazala da s lakoćom stvara besprijekorne stajlinge koji ističu svu njezinu ljepotu i posebnost.

  • +10
Poznati u Parizu na večeri brenda Louis Vuitton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ženstvena je Cate ovaj put glamurozne haljine za crveni tepih zamijenila avangardnim outfitom. Oskarovka je odjenula jaknu bez rukava ukrašenu kožnim detaljima i vidljivim prošivima, a i hlače su bile daleko od jednostavnog odjevnog komada. Poput jakne, imale su neočekivane detalje - preklope džepova na koljenima - ali su zato u potpunosti komplimentirale jakni.

Iako je lijepa Jennifer Aniston plijenila pažnju kožnim topom, a Mirranda Kerr blistala u bijeloj haljini s crvenim kožnim ogrtačem, 47-godišnja Cate Blanchett ostala je vjerna svom stilu i svima dala mini modnu lekciju.