u šetnji sa sinom i mateom

Prelijepa trudnica: Izabel Kovačić ostavlja bez daha u uskoj haljini

21.08.2024 u 19:05

Izabel i Mateo Kovačić sa sinom

Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Izabel Kovačić uskoro će roditi drugo dijete, a dane do poroda kratki uživanjem na moru i opuštajućim šetnjama s obitelji

Mateo i Izabel Kovačić viđeni su u prijepodnevnoj šetnji sunčanim Cheshireom, uživajući u bezbrižnim satima sa svojim četverogodišnjim sinom Ivanom.

Izabel je još jednom pokazala koliko joj dobro stoji trudnoća, blistajući u uskoj crnoj haljini koja je naglasila njen trbuh. Uparila ju je s crnom košuljom i sivom hoodiecom svezanom oko struka te udobnim bijelim tenisicama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Vijest o dolasku prinove lijepa Hrvatica objavila je uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj, a od tada smo je u svega par navrata imali prilike vidjeti u javnosti.

Nedavno je na društvenim mrežama objavila jednu od rijetkih fotografija na kojima je u drugom stanju, a tada je stavila u prvi plan poveći trudnički trbuh na kojeg je nježno položila ruku, pozirajući u prozračnom, bijelom kompletu hlača i košulje iz najnovije kolekcije svog brenda.

Izabel i Mateo su se vjenčali u lipnju 2017. godine nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela još 2010. kada su se upoznali u župi u Sesvetskim Selima.

  • +40
Izabel i Mateo Kovačić vjenčanje Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL