IZAZOVNO ILI NEUKUSNO

Pretjerala s haljinom koja je više otkrivala nego skrivala

19.05.2016 u 10:55

Bionic
Reading

Mlada Bella Hadid gradi sve uspješniju manekensku karijeru, a na filmskom festivalu u Cannesu odlučila je ukrasti svu pažnju na crvenom tepihu i to izazovnom haljinom koja je više otkrivala nego skrivala

Crvena haljina 19-godišnje Belle s potpisom francuskog dizajnera Alexandrea Vauthierabila je toliko izazovna da je malo toga ostavljala mašti. Vitke noge zgodne Belle u seksi crnim štiklama neupitno su vladale crvenim tepihom na premijeri filma 'Unknown Girl', ali svi se slažu u mišljenju da lijepa dama poput nje može biti elegantna i izazovna u isto vrijeme bez tolikog otkrivanja.

Svilena večernja haljina imala je samo jednu poruku: 'Gledajte u mene!', ali mnogima se nije svidjelo provokativno izdanje mlade Amerikanke jer je doista pokazala i više nego što je trebalo.

Kako je haljina nisko rezana u gornjem dijelu, Bella nikako nije mogla sakriti grudi sa strane, ali i visoki prorez koji je rezan do struka nije joj previše laskao jer je svakim pokretom na crvenom tepihu riskirala da pokaže intimne dijelove tijela.

Stoga su se mnogi razočarali zbog njezinog odabira kreacije za jedan od najprestižnijih filmskih festivala na svijetu jer se ipak drži do određenih pravila odijevanja, glamura i elegancije.

Kada se haljina malo bolje pogleda, ispada da je najviše materijala utrošeno na šlep koji se vukao podom, ali Bella je još mlada i nakon reakcije javnosti vjerojatno će idući puta biti malo opreznija i odmjerenija u odabiru kreacija za tako važno događanje.