odličan stajling

Princeza Charlene modno briljira u chic kombinaciji

09.10.2024 u 09:44

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Charles Vinaj / Starface / Profimedia

Bionic
Reading

Monegaška princeza ponovno je pokazala da dobro zna što se nosi, ali i koji su dizajneri trenutno na vrhuncu. Dan ružičaste vrpce obilježila je spojem prigodne boje, efektnog materijala i uzorka koji nikad neće dosaditi

Princeza Charlene unazad nekoliko mjeseci samo reda stajlinge vrijedne pažnje. Klasičan stil s modernim preokretom njezin je omiljen odabir, a fantastičan outfit pokazala je povodom Dana ružičaste vrpce u Monaku.

Poseban dan već je godinama obojen u ružičasto kako bi se podigla svijest o raku dojke i njegovom ranom otkrivanju, a princeza je svoj outfit uskladila s prigodom.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Nosi se ružičasto

Charlene, koja je od siječnja 2024. i predsjednica Udruženja ružičaste vrpce, odjenula je komplet sačinjen od haljine i kratke jakne s potpisom Emilije Wickstead. Haljina je izrađena od buklea, omiljenog materijala koji biramo kada temperature krenu padati, a popularni gingham uzorak ovaj put je bio u kombinaciji ružičaste i crne.

Zimski je komplet princeza upotpunila crnim cipelama s kopčom dizajnera Manola Blahnika.

Inače, Wickstead je jedna od najdražih dizajnerica princeze koja u posljednje vrijeme nosi zanimljive komade. Osim Charlene, njezin dizajn redovito biraju ostale članice kraljevskih obitelji, ali i Kelly Rutherford, glumica koju često nazivamo ikonom stila.

  • +2
Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: APL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia