na instagramu

Drugo lice princeze Charlene: Fotografije otkrile njezinu mekšu stranu

24.09.2024 u 17:39

Bionic
Reading

Otprije je poznato da je princeza Charlene slaba na životinje te da je i sama bila vlasnica čivave koja je nesretno poginula 2021. Koliko voli životinje pokazala je i najnovija objava na Instagram profilu kraljevskog para iz Monaka

Sreća nije česta emocija koju monegaška princeza pokazuje... Princezu Charlene češće ćemo opisati pridjevima 'zamišljena', 'ozbiljna', 'suzdržana', a na njezinom vlastitom vjenčanju mnogi su je prozvali 'najtužnijom princezom'. Iako češće žalosnog nego sretnog izraza lica, nova objava na Instagramu pokazala je Charlene u sasvim novom svjetlu.

Princ Albert i njegova supruga na svom su Instagram profilu objavili fotografije s posjeta udruzi za zaštitu životinja u općini Peille, a ta je prilika pokazala sasvim novo lice princeze.

Iako obično djeluje prilično suzdržano i distancirano, na posljednjim joj se fotografijama na usnama nazire blagi osmijeh, a lice joj zrači toplinom i srećom. Prikaz je to kakav nemamo baš često priliku vidjeti, a mogao bi zapravo pokazati da je princeza sasvim druga osoba u krugu svojih najbližih.

Princeza Charlene ulovljena u rijetkom prizoru

Tako opuštenu i zadovoljnu Charlene snimio je kraljevski fotograf Eric Mathon, a na objavljenim fotografijama Charlene djeluje kao da je posve ispala iz ozbiljne kraljevske uloge u kakvoj je inače gledamo te se prepustila slatkoći životinja zbrinutih u udruzi.

Fotografije tako prikazuju kako su srce princeze rastopili psići, a kasnije i dva slatka mačića.

'Princ Albert II i princeza Charlene otvorili su novo sklonište društva za zaštitu životinja Monaco smještenog u Peilleu', otkiva opis galerije fotografija uz vijest kako će sklonište smjestiti do 40 pasa i 50 mačaka u okruženju koje poštuje dobrobit životinja.

na crvenom tepihu

Izdanje kakvo se rijetko viđa: Chic kombinezon zasjenio je sve glamurozne haljine

Pogledaj galeriju