KEMOTERAPIJA JE IZA NJE

Prvi vikend bez djece: William i Kate snimljeni u Balmoralu

23.09.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Razlog dolaska princa Williama i Kate Middleton u Balmoral je više nego važan, budući da su se oni tamo pridružili kralju Charlesu III i kraljici Camilli i to na nedjeljnoj misi

Vikend izlet sa suprugom, princom Williamom, za Kate Middleton je ujedno bio i prvo javno pojavljivanje otkako je objavila video, snimljen tijekom proteklog ljeta, a u kojem je sa svojim obožavateljima podijelila sretne vijesti kako je proces kemoterapije sada napokon iza nje.

Kate je snimljena u privatnom automobilu s Williamom, koji je ujedno sjedio za upravljačem, u trenutku kada su stizali u Balmoral na nedjeljnu misu, gdje su se pak pridružili kralju Charlesu i kraljici Camilli.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon svih teških trenutaka, kroz koje su prolazili proteklih mjeseci, ali i intenzivnog ljeta s djecom, princ i princeza od Walesa odlučili su se na mali odmor od svih obaveza. Kako bi se napokon mogli posvetiti jedno drugome i provesti kvalitetno vrijeme, otputovali su u Škotsku i to bez djece.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kako donose britanski mediji, Kate i William proveli su nekoliko dana u Balmoralu i to u omiljenom Charlesovom domu - Highland.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Za to vrijeme prinčevi George i Louis te princeza Charlotte ostali su s dadiljama u Berkshireu.