NOVI LOOK

Bob frizura princeze Charlene skida godine s lica i nije teška za stiliziranje

17.09.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Princeza Charlene, složit će se svi, posve zaslužuje svoju titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Monegaška princeza Charlene godinama je vjerna kratkoj kosi u različitim varijacijama - od asimetričnih, s valovima, pomno isfeniranih pa do undercut stilova...

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Ikona stila ponovno je oduševila pomno osmišljenim stajlingom prilikom posjeta otoku Saint-Honorat u zaljevu Cannes, upotpunjenim i fantastičnom frizurom.

Princ Albert od Monaka i princeza Charlene nazočili su blagoslovu dvaju zvona namijenjenih kapelici Sainte-Croix, poznatog tornja - samostana, važnog povijesnog spomenika.

Iako je obično viđamo u minimalističkim kombinacijama te bez uzoraka, 46-godišnja princeza napravila je zanimljiv stilski iskorak u midi haljini s printom paisley, koju potpisuje njoj draga modna kuća Etro, a upotpunjena je rukavima i zlatnim ukrasima na dekolteu.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Uvijek sa stilom

Supruga princa Alberta, inače rođena u Južnoafričkoj Republici, nosila je chic kožne balerinke Gianvitta Rossija i torbicu Louis Vuittona, a mnogima nije promaknula ni njezina nova frizura.

'Oh, nismo to očekivali od nje', glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama, a drugi su također bili jednoglasni u mišljenju da se radi o jednom od boljih izdanja lijepe princeze.

Stilski odmak pratila je i elegantna varijanta boba s duljim šiškama i razdjeljkom po sredini.

Bivša olimpijska plivačica tako je zamijenila svoju prepoznatljivu platinastu plavu pixie frizuru za nešto klasičnije, a svi se slažu da joj promjena itekako godi.

Njezina estetika odiše nostalgijom za 90-ima, a bob duljine do čeljusti bez sumnje je dosad najduža frizura koju je lijepa princeza nosila u posljednjih 10-ak godina.