svi ih žele

Timberland x Louis Vuitton: Obožavane čizme nikada nisu izgledale bolje, ali imaju veliku manu

17.09.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Timberland čizme možda više nisu toliko popularne kao što su bile u 2010-ima, kada je zima bila nezamisliva bez njihove udobnosti i raznobojnih modela, ali nakon što je predstavljen najnoviji model, njihov status must-have komada lako bi mogao biti oživljen

Naime, slavni Timberland sklopio je suradnju s jednim od najpopularnijih brendova luksuzne mode, Louisom Vuittonom. Prepoznatjiv logo suptilno se ističe na krem i crnim modelima, dok je onaj u tamno smeđoj boji zaista nešto posebno.

U skladu s jednom od najslavnijih torbi ikad, Timberland x Louis Vuitton čizme dolaze u spoju smeđe pozadine i otisnutog loga u krem nijansi, što ovaj model čini jednim od daleko najpoželjnijih u garderobi svake modne ovisnice.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Timberland x Louis Vuitton

No, ako vam se ovaj dizajn čini kao pretjerano upečatljiv, i više volite suptilniju estetiku, bež i crni modeli mogli bi biti u potpunosti u skladu s vašim stilom.

Neutralne nijanse s utisnutim logom u istoj boji ove čizme čine savršenim za svaki jesenski i zimski stajling jer će se lako uklopiti na doslovno bilo što što odjenete.

Kako nositi Timberland čizme ove zime?

Dugački crni kaputi, smeđi baloneri ili tople puferice, široke traperice ili sive krojene hlače, plisirana suknja ili uska midi haljina - zaista ne postoji odjevni komad uz koji ove praktične i svestrane čizme neće besprijekorno pristajati.

  • +2
Timberland x Louis Vuitton Izvor: Promo fotografije / Autor: Timberland x Louis Vuitton promo

Posebno efektno izgledaju u spoju sa ženstvenim komadima poput živopisnih suknji i laganim materijalima poput svile i satena (u hladnijim danima dovoljno ih je nositi s tajicama), a s kojima čine neodoljiv kontrast svojom glomaznom siluetom.

Jedina mana jest što se radi o pravom ulaganju. Za njihovu kupovinu potrebno je posegnuti duboko u džep i uložiti paprenih 2,500 eura, ali činjenica jest da se ove čizme nose nerijetko i više od dva desetljeća...

jenny from the block

Neke stvari se nikada ne mijenjaju: Jennifer Lopez uskočila u kombinaciju kao s početka karijere

Pogledaj galeriju