jesenski hit

Princezinom stajlingu nemoguće je naći manu, a ove savršeno udobne cipele razgrabit će se s polica

03.09.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Princeza Alessadnra de Osma, koja slovi za jednu od najljepših aristokratkinja, svojim stilom redovno oduševljava. Rujan je dočekala sa savršenim međusezonskim stajlingom pokazavši komade koje će u svom ormaru poželjeti sve modne zaljubljenice

Ako postoji jedan model cipela koja ne smije nedostajati u garderobi Alessandre de Osme za prijelazno razdoblje, onda su to lakirane Mary Jane cipele.

One su elegantne, klasične, bezvremenske i imaju tu moć da baš svaki stajling transformiraju u nešto vrlo chic i elegantno. Stoga ne čudi da su upravo crne lakirane Mary Jane cipele Sassin, kako je prijatelji od milja zovu, jesenski 'must have'. A prema dobrom starom običaju, ono što Sassa odjene vrlo brzo postaje vrući hit i nestaje s polica dućana svjetlosnom brzinom.

Alessandra de Osma je muza elegancije. Njezina želja za klasičnim i bezvremenskim odjevnim predmetima čini je stilskom referencom za sve one koji žele biti elegantni i moderni bez obzira na najnovije trendove koji vladaju modnim pistama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Tako je za sljedeću sezonu ova uspješna poslovna žena i manekenka osmislila svoj prvi međusezonski look s tri elementa koje bi svaka ljubiteljica mode svakako trebala imati u svom ormaru: bijelu košulju, dugu crnu suknju A-kroja i crne lakirane Mary Jane cipele. I naravno, Sassa je i ovog puta izgledala besprijekorno.

Stajling koji je odabrala za Diorov event bio je redom, naravno, s potpisom Diora, a najviše pažnje privukle su upravo efektne i tako nosive Mary Jane cipele. Nosive podjednako dobro uz hlače i suknje, ove cipele su apsolutne vladarice garderobe za prijelazno razdoblje. Savršene za još uvijek tople dane, ali i za one hladnije obzirom da su nosive uz hulahopke.

Zbog istaknute udobnosti i lakoće kombiniranja, a Mary Jane cipele lako su bacile popularne balerinke i tenisice u drugi plan te se nametnule kao apsolutne vladarice stajlinga za prijelazno razdoblje. Mary Jane cipele imaju bezvremensku privlačnost bez obzira na aktualne trendove. Prošle godine igrale su značajnu ulogu u najvećim trendovima obuće za jesen 2023, a prema svemu sudeći njihova lakirana verzija bit će jedan od najpopularnijih izbora.

  • +10
Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo