sjajna alternativa

Pripremite se na vrijeme: Ovakve traperice ubrzo ćemo gledati na svakom koraku

14.01.2024 u 20:09

Bionic
Reading

Iako je klasičan traper godinama dominirao modnom scenom, vodeći brendovi jasno su dali do znanja da će ovog proljeća svijetle traperice biti must have komadi

Sofia Richie stekla je svjetsku slavu udajom za glazbenog producenta Elliota Graingea u senzacionalnom vjenčanju na jugu Francuske koje je dobilo globalnu pozornost. Lijepa kćer glazbene zvijezde Lionela Richieja u trenu je postala modna influencerica, a sada predstavlja najnoviji trend koji će dominirati 2024. godinom.

Poznata po modnom minimalizmu i obožavanju tihog luksuza, Sofia Richie nimalo nije iznenadila posljednjih casual izdanjem koje je oličenje kalifornijske elegancije.

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Za Instagram je pozirala u Khaiteovoj običnoj bijeloj majici kratkih rukava, bež torbici Bottega Veneta i pravim protagonistima ovog outfita - svijetlim trapericama.

Ovaj stil već dugo nismo vidjeli kao dominantan trend modne scene, međutim sada nam se vraća na velika vrata. To su potvrdili i vodeći brendovi koji su redom uvrstili ovaj elegantan komad u svoje kolekcije proljeće-ljeto 2024.

Traperice koje je nosila Richie savršeno ocrtavaju kakve ćemo modele nositi u nadolazećim mjesecima - udobne, mekane, visokog struka, širokog kroja te u svijetlim tonovima.

Riječ je o slavnom modelu 501 marke Levi, a slične su predstavili Ermano Scervino, Bottega Veneta, Victoria Beckham, ali i većina high street brendova poput Zare i H&M u kojima ćete svoj trendi par pronaći po pristupačnim cijenama.

Velika prednost im je i što su iznimno svestrane te ćete ih lako uskladiti s baš svakom obućom, kao i omiljenim kožnim jaknama ili usklađenom traper jaknom za stajling koji će biti pravi hit u nadolazećim mjesecima.