NEOBIČAN TREND

Pripremite se na vrijeme: Traperice s ovim neobičnim detaljem preplavit će gradske ulice ove jeseni

03.09.2021 u 14:58

Bionic
Reading

Traperice su već dugo ponopravni modni klasik pa ukoliko ovih dana razmišljate osvježavanju postojeće garderobe, a želite biti u korak s modnim trendovima, onda svakako morate pripaziti i na ovaj pomalo neobičan trend koji će, prognoziraju modni znalci, posve zaokupiti zaljubljenice u modu ove jeseni

Neobičan detalj u obliku crossover struka, odnosno pomaknutog kopčanja na trapericama, definitivno je jedan od trendova na koje treba pripaziti ove sezone.

Iako je prošle godine sve bilo u znaku elegantnih paper bag modela koji se savršeno sljubljuju s aktualnim trendovima poput uskih topova, ove su sezone trendseterice oduševljene trapericama koje imaju efektno crossover kopčanje koje karakterizira križni pojas.

Premda to na prvi pogled zvuči čudno, u stvarnosti izgleda fantastično što dokazuju i modeli s potpisom brendova Weekday i Agolde.

  • +15
Trendi traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovakve traperice imaju visoki struk, a efektni križni pojas ih čini fantastičnima za kombiniranje s npr. trendi kraćim topovima, majicama, bluzama...

Zbog laskavog kroja i minimalističkog dizajna jednostavnije su za kombiniranje od tzv. paper bag modela te osiguravaju fantastičnu siluetu.

Dodatni savjet: Najbolje izgledaju s jednostavnim komadima poput uskih topova bez puno detalja, a nosite ih sa stiletticama ili mule natikačama.