NOVI TREND

Prirodan look je in: Oduševljenje sijedom kosom zahvatilo je i dame iz kraljevskih obitelji

07.12.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Pandemija je utjecala na modne i beauty trendove, pa su mnoge žene i djevojke potpuno promijenile i svojoj odnos prema ljepoti te se više okrenule prirodnom izgledu

Tijekom lockdowna sijeda kosa postala je hit jer su frizerski saloni diljem svijeta bili privremeno zatvoreni, no taj trend nije nestao - dapače.

Pokret povratka prirodnom izgledu i dalje oduševljava mnoge slavne trendseterice te na svojim instagramskim profilima rado pokazuju kako njihova kosa izgleda bez boje.

Sijeda kosa, kojom se ponose mnoge djevojke i žene, s vremenom je postala mainstream, a sjedokosima su se pridružile mnoge poznate fashionistice, među kojima je i kraljica Letizia.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša novinarka i supruga španjolskog kralja Felipea VI nimalo ne mari za svoje sijede vlasi, koje su već poprilično vidljive, te se nimalo ne trudi prikriti ih.

Španjolska kraljica Letizia u Stockholm je stigla u sklopu kraljevskog posjeta dotjerana od glave do pete, a njezini su prirodni sijedi pramenovi privukli popriličnu pozornost.

Ni ne sumnjamo u to da će se njezinim primjerom povesti i mnoge Španjolke jer je omiljena kraljica u modnom smislu utjecajna poput Kate Middleton u Velikoj Britaniji. Njezin opušten pristup sijedima dokaz je da ovaj trend neće samo tako nestati, a osim nje, među kraljevskim damama sijedih se ne srami ni monegaška princeza Caroline, kći ikone stila Grace Kelly.

  • +6
Caroline od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia

Slavljenje sijede kose ima sve više poklonica i među poznatim showbizzericama poput Andie MacDowell, glumice koja se također ponosi svojim sijedim kovrčama i koje joj odlično pristaju.

  • +3
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia

Ovom se pokretu povratka (sijedim) korijenima priključila i Sarah Jessica Parker, zvijezda 'Seksa i grada', sa svojim srebrnim uvojcima koji su se odlično uklopili u njezin zreli look u seriji 'And Just Like That...', a koja će se početi prikazivati, kako je najavljeno, na HBO-u Max 9. prosinca.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA