MODNA DOMINACIJA

Promijenila tri outfita u jednom danu i sve oduševila

22.09.2016 u 20:18

  • +6

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Slavni model i trendseterica Gigi Hadid svoju vještinu brzinskog presvlačenja na revijama sada je predstavila u šetnji milanskim ulicama, promijenivši čak tri outfita u jednom danu

Nakon nošenja mnoštva revija na nedavno završenom njujorškom Tjednu mode, Gigi se uputila u Italiju te pauze od šetanja milanskim Tjednom mode koristi za stvaranje vlastitih modnih kombinacija.

Milanske ulice tako je u jednom danu označila s tri zanimljiva stajlinga. Ova 21-godišnja trendseterica svoju modnu reviju na milanskim ulicama započela je na predstavljanju nove kolekcije brenda Max Mara. Gigi je to itekako iskoristila pojavivši se u izazovnom pletenom bodiju preko kojeg je nabacila predimenzionirani baloner prepun zlatnih šljokica.

Spomenutu kombinaciju vješto je nadopunila modnim dodacima poput torbe boje konjaka i štiklama nude nijanse te presvučenih krznom.

1 Outfit - 2 looks ?? #GigiHadid wearing a knitted bodysuit from the Max Mara's AW16 collection at the #MilanFashionWeek.

Fotografiju objavljuje The Fashion Orb (@thefashionorb)

Glamurozno izdanje s predstavljanje Max Marine kolekcije zatim je zamijenila nešto opuštenijom kombinacijom - izazovnom pletenom bodiju pridružila je zanimljive traperice nedovršenih poruba i velikih proreza na koljenima.

Ovaj zanimljiv komad, koji djeluje poput traper suknje i traperica u jednom, djelo je brenda R13. Da sve što Gigi odjene postane instant hit, dovoljno govori činjenica da su spomenute traperice gotovo rasprodane.

Fall 16 in store and online now. #r13denim #r13

Fotografiju objavljuje R13 (@r13denim)

Nakon što je svoju tamnoplavu kosu na Max Marinom predstavljanju kolekcije složila u nemarnu pletenicu, za sljedeću kombinaciju odlučila se za raspušteno izdanje frizure, dok je od modnih dodataka odabrala crni ruksak i pripadajuće loaferice.

A da su traperice brenda R13 oduševile ovu slavnu trendsetericu, bilo je vidljivo na osnovi treće i posljednje kombinacije tog dana.

Omiljeni novi model traperica Gigi je drugi put predstavila u kombinaciji s običnom bijelom majicom svezanom u čvor i predimenzioniranom traper jaknom. Loaferice i crni ruksak ni ovaj put nisu izostali, a kombinaciju je zaokružila sunčanim naočalama retro okruglog okvira i trendovskom choker ogrlicom.

You rock it! @gigihadid #gigihadid

Fotografiju objavljuje GiGi Hadid street syles (@gigistreetstyles)

Zahvaljujući smislu za modu i nizanjem uspjeha u svijetu modelinga, Gigi je u kratkom roku stvorila ogromnu vojsku obožavatelja, a njih nije nedostajalo ni u talijanskoj modnoj prijestolnici.