STILSKI POGODAK

Prva dama Amerike zablistala u neobičnoj haljini

16.06.2016 u 15:42

  • +7

Michelle Obama

Izvor: Reuters / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kako se njezin boravak u Bijeloj kući bliži kraju, Michelle Obama ima sve bolje stajlinge. Prva dama Amerike modno je briljirala i na nedavnoj panel-diskusiji zablistavši u prelijepoj haljini koju je dizajnirao njezin omiljeni dizajner Jason Wu

Povodom panel-diskusije 'United State Of Women' koju je moderirala slavna Oprah Winfrey, Michelle Obama posljednje dane u ulozi prve dame Amerike odlučila je iskoristiti za pokazivanje prepoznatljivog modnog stila u znaku zanimljivih haljina.

Za spomenutu diskusiju, Michelle Obama odabrala je haljinu dizajnera Jasona Wua stvorenu za modnu kuću Hugo Boss. Spomenuta haljine u znaku crne boje svoju posebnost može zahvaliti raznobojnim detaljima nalik šarenim konfetima smještenima ispod crne tkanine koja je detaljima, poput remena, traka i obruba dekoltea činila osnovni dio haljine.

Haljina A-kroja istaknula je figuru prve dame i poslužila kao jasan primjer da se crna boja itekako može nositi i tijekom toplijih mjeseci. Iako će se uskoro morati oprostiti od titule prve dame Amerike, Michelle Obama svojim modnim promišljanjima unijela je svježinu u formalni kodeks odijevanja odabirući kreacije upečatljivih boja i uzoraka kojima nikako ne igra na kartu sigurnosti.