ZANIMLJIV ODABIR

Prva dama zablistala u Sinju: Sanja Musić Milanović dominira u raskošnoj suknji

04.08.2024 u 17:34

  • +5

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović

Izvor: Cropix/Pixsell / Autor: Duje Klaric/Cropix/Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Po 309. put u Sinju se održava Sinjska alka, a na ovoj povijesnoj manifestaciji i ove godine prisutna su brojna politička lica predvođena predsjedničkim parom Milanović

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i prva dama u Sinju su se pojavili s posebnom gošćom, predsjednicom Kosova Vjosom Osmani, s kojom su prije dolaska na tribine posjetili Galeriju Sikirica i Muzej sinjske alke.

Prva dama Hrvatske, dr. Sanja Musić Milanović, tim povodom plijenila je pozornost u upečatljivoj odjevnoj kombinaciji.

Maksi suknja s praktičnim detaljem

Izdanjem prve dame za ovogodišnje izdanje Alke u potpunosti je dominirala duga suknja maxi kroja, sa cvjetnim uzorkom istaknutim na tkanini modro plave boje. Od sličnih modela elegantnih suknji ovaj primjerak prvenstveno odskače sportskim detaljem elastične, dvobojne pasice, kakvog najčešće viđamo na trenirkama.

Upečatljivu suknju za kakvu se odlučila prva dama Hrvatske krasi i praktični detalj džepova, a kombinirala ju je s poluprozirnim topom u zagasitim nijansama crvene.

Crvenu boju istaknula je i dodatkom sunčanih naočala kvadratnog okvira koje su uz efektne viseće naušnice činile njezin odabir dodataka.

Formalna izdanja Musić Milanović najčešće zaokružuje pažljivo isfeniranom frizurom, no ovoga puta učinila je iznimku kosu stiliziravši u elegantnu frizuru punđe s naglašenim prednjim pramenovima.