CHIC PRVA DAMA

Sanja Musić Milanović oduševila elegancijom: Njezina modna formula uvijek pali

11.07.2024 u 09:38

  • +3

Sanja Musić Milanović

Izvor: Profimedia / Autor: Graeme Sloan / Pool via CNP /MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Trodnevni samit NATO-a u Washingtonu okupio je saveznike i partnere, a u SAD je otputovao i naš predsjednik Zoran Milanović te je u pratnji supruge, dr. Sanje Musić Milanović nazočio svečanoj večeri u Bijeloj kući

Kada su u pitanju javna pojavljivanja, Sanja Musić Milanović drži se ženstvene klasike koja joj dobro pristaje.

I na svečanoj večeri u Washingtonu pokazala je chic kombinaciju kao odličan primjer poslovne elegancije.

Za ovu je prigodu prva dama Hrvatske, dobro poznata po svojim ženstvenim kombinacijama, ponovno odabrala stajling posve u skladu s njezinim stilom.

Supruga predsjednika Zorana Milanovića ni ovoga puta nije pogriješila odlučivši se za look koji je baš kao stvoren za nju.

Elegantni sako i suknja A-kroja laskave midaxi duljine odlično su joj pristajali, a kao i nekoliko puta ranije, Musić Milanović odlučila se za njoj dragu nijansu plavoljubičaste.

Sanja Musić Milanović voli ljubičasto

U kombinacijama u toj boji vidjeli smo je već nekoliko puta, između ostalog i prilikom susreta sa španjolskom kraljicom Letizijom prošle godine, kad je bila u posjetu Hrvatskoj.

Supruga hrvatskog predsjednika tad je nosila dugi sako i hlače u istom tonu, a vidjeli smo je i u elegantnoj košulja-haljini u ranijoj prigodi.

Musić Milanović je ovu chic kombinaciju u Washingtonu upotpunila nude stiletticama i zanimljivim brošem. Kosu je stilizirala u blagim valovima, a look je podignula i detaljem koji je postao njezin zaštitni znak - crvenim ružem.