CARLA BRUNI

Bivša prva dama sa stilom najavila povratak ovih zapostavljenih tenisica

11.07.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Bivša prva dama Francuske, supermodel iz 90-ih i glazbenica - svestrana Carla Bruni ovih dana boravila je u Milanu, održavši veliki koncert u Teatru Dal Verme

U pratnji supruga, bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, Bruni je u Milanu uočena u dva izdanja - dnevnom i večernjem - a u oba su glavnim protagonistom postale hlače.

  • +3
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Široke traperice elegantnog izgleda, posignutog detaljem zlatnih gumba na struku, tako su činile izvrsnog partnera kombinaciji bijelog topa i sakoa u njezinom dnevnom izdanju, zaokruženom dobro poznatim modelom tenisica.

Tenisice Stan Smith modni su klasik

Posljednjih tjedana naveliko se šuška o povratku kultnih tenisica Stan Smith brenda adidas na liste trendova, što je izdanjem u Italiji, kao i u Francuskoj za vrijeme izbora, potvrdila bivša prva dama.

Kao desetih godina, Stan Smith tenisice ponovno se spremaju osvojiti naklonost ljubitelja mode. Njihovom velikom povratku na liste trendovske obuće nesumnjivo će doprinijeti adidasove brojne suradnje s popularnim streetwear brendovima koje su već izazvale pozornost na modnoj sceni.

U stajlingu 56- godišnje Bruni čine savršeni sklad s trapericama elegantnog izgleda, no modni komad koji je dao najveće šik rezultate u dnevnom stajlingu Bruni je sako.

Nošena uz traperice i bluzu, haljinu ili čak suknju i top, kombinacija blejzera i tenisica posljednjih sezona postala je ključnim saveznikom u postizanju casual-chic stajlinga, što je i svestrana Carla Bruni odlično demonstrirala.