carla Bruni

Bivša prva dama izgleda senzacionalno: Ova haljina je kao stvorena za isticanje figure

10.06.2024 u 12:44

Bionic
Reading

U nizu događaja povodom obilježavanja 80. obljetnice iskrcavanja u Normandiji ovaj put stanica je bila Francuska, koja je s počastima primila američkog predsjednika i njegovu suprugu, a u centru pažnje našla se bivša prva dame Francuske u tako laskavoj haljini

Predsjednička palača Elysée u Parizu ove je subote postala savršeno mjesto za svečanu večeru koja je organizirana u povodu dočeka predsjednika SAD-a Joea Bidena i prve dame Jill Biden koji su posjetili Francusku povodom obilježavanja 80. iskrcavanje u Normandiji.

Večera, čiji su domaćini bili francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron, nije poslužila samo za proslavu ovog povijesnog trenutka, već je također bila prilika i za pokazivanje pomno biranih stajlinga.

  • +10
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Fabrice Chassery / KCS Presse / Profimedia

Među okupljenima posebno se istaknula Carla Bruni, supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolása Sarkozyja koja je je blistala u potpuno bijeloj haljinom, nabranoj na trbuhu koja je u punom sjaju istaknula njezinu vitku siluetu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kreacija čiji dizajn potpisuje Ralph Lauren dodatno se isticao naglašenim V-izrezom i dugim rukavima. U potpunosti bijeli look upotpunila je srebrnim sandalama i torbom u istom tonu kao i haljina. Atraktivna Carla Bruni i ovog puta je svoj dolazak i šetnju crvenim tepihom pretvorila u modni događaj na kojem je 56-godišnja kantautorica i bivša manekenka privukla brojne poglede i izazvale uzdahe oduševljenja.

CARLA BRUNI

Godine joj ne mogu ništa: Bivša prva dama izgleda senzacionalno

Pogledaj galeriju