KATY PERRY:

'Razmišljala sam o samoubojstvu'

10.11.2014 u 20:19

Bionic
Reading

U novom intervjuu u australskoj emisiji 'The Project' Katy Perry progovorila je o tome kako je imala suicidalne misli kad je pisala pjesmu 'By The Grace Of God'

U emisiji 'The Project' Katy Perry priznala je kako je razmišljala o samoubojstvu dok je pisala pjesmu 'By The Grace Of God', piše The Daily Mail

'Živjeli smo na granici i osjećala sam da je krivnja moja. Nisam više mogla izdržati… Pogledala sam u zrcalo i odlučila sam ostati. Nisam htjela dozvoliti da me ljubav ubije na takav način', otprilike glase stihovi o kojima se govorilo u intervjuu.

Na pitanje je li joj se u privatnom životu dogodilo da razmišlja o samoubojstvu, Katy je priznala da je imala takve misli, no srećom nije nikad ništa učinila.

'Željela sam podijeliti tu stranu svoje priče, jer znam da postoje mnogi ljudi koji prolaze slične trenutke i da često misle da se jedini tako osjećaju', zaključila je Katy.

Nakon toga je intervju skrenuo u malo duhovitiji smjer. Pričalo se o njenom kostimu koji je nosila na Noć vještica – divovski Cheeto.

'Mogu biti droljasta ostalih 364 dana u godini', pjevačica je duhovito komentirala svoj kostim.