FASHION GURU:

Rendeli izgleda kao da ju oblače Tončica ili Karmela

17.09.2014 u 11:52

  • +2

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus

Bionic
Reading

Posljednja modna kombinacija Nevene Rendeli, a znamo da ona dosta polaže na to kako se odijeva, ispala je kao da joj je Tončica Čeljuska ili možda Karmela Vukov-Colić izabrala ovaj komad, a vrlo vjerojatno joj je styling i Sanja Doležal pohvalila

Kad je naš Guru ugledao Miroslava Ilića, priznaje da je ostao bez teksta. 'Nisam još doživio da se u Zagrebu, pa čak ni u Beogradu pojavi ovako odjevena javna osoba; to još nisam doživio’, zavapio je Feshi. Čak se i Žera bolje od njega odjenuo što mu nikako ne ide u prilog.

Guru priznaje da je mislio kako nikad neće pohvaliti Žerin styling, no nakon Miroslava Ilića svi jednostavno izgledaju super odjeveni.

Kako to obično biva kod Karleuše, odjenula se minimalno za nastup u Splitu. Pokazala je kako izgleda uživo i sad se pitamo je li to uopće ona na svom Instagram profilu ili neka druga osoba. Netko očito ima puno posla s obradom njezinih fotografija, zaključio je Guru.

Srpske Ministarke pjevaju narodnjake pa im je onda u skladu s glazbenim izričajem i styling. Jedna može raditi kao sekretarica, druga kao da prodaje CD-ove po Knjaz Mihajlovoj, a treća pokušava biti Severina, zaključio je Guru.

Budući da je bivši ministar Radimir Čačić skinuo podosta kilograma, malo mu je odjeća preširoka, ali Guru nimalo ne sumnja da će ubrzo napraviti sve novo.

Vidljivo je da gospođa Vori voli modu i stvarno se trudi biti posebnija od ostalih špicerica. Ona ima jedan poseban izričaj i zbog toga zna zabrijati, ali ne i ovaj put. Kompletić je lijep i ona ga lijepo nosi.