PONOVNO U VEZI

Rihanna ne odustaje od nasilnoga Chrisa Browna?

17.01.2013 u 08:46

Bionic
Reading

Na naslovnici njezinog novog singla Rihanna grli muškarca koji jako podsjeća na muškarca koji ju je pretukao – iste tetovaže, isti zlatni lanac… Ponovo su krenula nagađanja da je ponovo s Chrisom Brownom

Rihanna očito ne želi da prestanu govorkanja o njezinom ljubavnom životu i navodnom obnavljanju problematične veze koja ju je koštala lijepog broja masnica. Uz novi single objavila je omot na kojem se odmara u naručju nepoznatog muškarca koji ipak prokleto podsjeća na njezinog bivšeg (ili ponovo aktualnog) partnera Chrisa Browna.


Pjesma se zove Stay, a na fotografiji ljepotica s Barbadosa pozira zaronivši u široka pleća muškarca s mnoštvom živopisnih tetovaža na leđima i vratu. Premda su ukrasi na koži fotografirani tako da nisu u fokusu i ne vide se jasno, vrlo je vjerojatno da su tetovaže Chrisove.

Otkako je pjevačica postavila fotografiju novog omota na Instagram, obožavatelji je ne prestaju komentirati i uglavnom su uvjereni da je nepoznati muškarac Chris.
Sve ovo događa su dok su rane još svježe, prošlo je tek nešto više od tri godine otkako je Chris optužen za premlaćivanje svoje tadašnje djevojke. No, čini se da Rihanna želi pokazati svijetu kako ne mari za tuđa mišljenja o njezinoj odluci da problematičnog rapera vrati u svoj život.

Naravno da postoji mogućnost da je na fotografiji model koji podsjeća na popularnog rapera. No, čini se da su tetovaže identične ili barem namjerno slične, dok muškarac na fotografiji nosi zlatni lanac s kojim se redovito pojavljuje i Chris. Ako je samo sličnost, previše je očita da bi bila slučajna.

Pjesma Stay nastala je u suradnji s Mikkyjem Ekkom, a sličnosti s Rihanninom privatnom situacijom prepoznaju se i u tekstu – on se može protumačiti kao da govori o nesposobnosti pjevačice i Browna da prestanu voljeti jedno drugo.
'Nisam sasvim sigurna što da mislim, no nešto u tvojim kretnjama čini da ne mogu živjeti bez tebe', govori tekst u slobodnom prijevodu.


Singl je skinut s Rihanninog posljednjeg albuma Unapologetic, na kojem, među gostujućim pjevačima, nastupa i Chris Brown. U duetu Nobody's Business jedno drugome pjevaju 'Uvijek budi moj dečko/uvijek ću biti tvoja djevojka'.

No, koliko god poruke u njihovim pjesmama bile otvorene, u izjavama mnogo su suzdržaniji. Nedavno je Rihanna pozirala za sedam naslovnih fotografija Complex Magazinea, koje su, zbog svoje prilične otvorenosti, izazvale veliku pažnju. No, kada su je pitali je li obnovila vezu s Chrisom Brownom, temperamentna pjevačica naglo se ohladila.
'Njezin inače topli glas odjednom je postao leden, i s podignutom obrvom procijedila je 'Oprostite?', opisuje neugodnu situaciju novinar časopisa Complex, a prenosi Daily Mail.

Na ponovljeno pitanje, bila je vrlo jasna: 'To se nikoga ne tiče. To je samo tekst pjesme koje je The Dream napisao i nama se jako dopao. A vi me uporno ispitujete stvari o kojima pojma nemate.'