plijenili su sve poglede

Rijetko ih viđamo u javnosti: Branka Krstulović i njen Hrvoje vrhunski su se uskladili

21.10.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Poznati domaći bračni par u rijetkom javnom pojavljivanju vješto je uskladio svoje modne kombinacije i plijenio sve poglede

Bivša missica Branka Krstulović sa suprugom Hrvojem modno se uskladila za dolazak na premijernu izvedbu nove predstave Kerekesh Teatra 'Godišnjica mature' u Scenoteci Zagreb.

Chic uzorak riblje kosti

Lijepa Branka nosila je sivi sako s uzorkom riblje kosti, bočnim džepom i kopčanjem na dva gumba. Riječ je o komadu koji se odlikuje bezvremenskim dizajnom kosih pruga, odiše velikom dozom chica, a uz to podiže baš svaku kombinaciju.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABA / Shutterstock Editorial / Pixelformula / Pixelformula / Zeppelin / Avalon / Pixelformula / Sipa Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo na to računala je nekadašnja manekenka, noseći ga na klasičnu crnu dolčevitu i minimalističke hlače iste boje.

No, stajling je vješto podigla slavnom Christian Dior torbicom u dizajnu sedla te visokim kožnim čizmama kojih se modne zaljubljenice niti ove sezone ne mogu zasititi.

Branka Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Usklađeni stajlinzi

A da bi sve izgledalo još bolje, pobrinuo se Hrvoje Krstulović koji je, naime, bio posve usklađen sa suprugom, noseći sivi kaput istog uzorka, crnu košulju i hlače te elegantne tenisice iste boje.

Inače, ovaj par vezu je ozakonio 2005. godine te imaju trojicu sinova. U javnosti se rijetkom pojavljuju, a kada to učine to onda bude u velikom stilu.

UZBUĐENJE RASTE

U najdražem društvu: Hrvatskim navijačima pridružila se i Branka Bebić Krstulović

Pogledaj galeriju