popularan model

Branka Krstulović crnu kombinaciju zaokružila torbicom i cipelama prestižnog brenda

03.10.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Bottega Veneta posljednjih godina reda samo uspjehe, a jedan od njih je i torbica kojoj nije odoljela ni Branka Krstulović. Naša bivša missica sinoć je uživala u premijeri filma 'Joker', isto kao što mi uživamo u njezinom nepogrešivom stilu

Branka Krstulović sinoć je stigla u CineStar Arena IMAX te uživala u filmskoj poslastici, točnije u novom filmu koji donosi svijet magnetične privlačnosti Jokera i Harley Quinn.

Kao i uvijek, bivša je missica izgledala sjajno, a njezin outfit bio je pun pogodak!

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Jednostavan, ali efektan outfit

Kiša je u naše ormare unijela paletu tamnijih boja, a Krstulović se odlučila za all black outfit te još jedanput pokazala da je crna uistinu nepogrešiva! Crni outfit zaokružila je crnom crop kožnom jaknom koja je poslužila kao efektan dodatak rock prizvuka.

Crnu boju odjevne kombinacije za izlazak u kino 'razbila' je popularnom torbicom talijanskog brenda Bottega Veneta, i to u efektnoj nijansi zelene boje.

Da je velika ljubiteljica brenda, pokazala je, osim torbicom, i gležnjačama na visoku petu koje su također obogaćene prepoznatljivim pletivom brenda.

novi film

U kina je stigao Joker: Među prvima su ga pogledale Bojana Gregorić Vejzović i Minea

Pogledaj galeriju

Inače, ovaj je model torbice posljednjih godina doživio pravi boom, a vole ga jer se lako kombinira u svakodnevne kombinacije, kao i u one elegantnijeg izgleda. Talijanski brend Bottega Veneta vuče korijene iz duge povijesti ručne izrade i vještine vrijedne divljenja, a upravo taj efekt pletenog čini brend tako prepoznatljivim da je odmah svima jasno da je riječ o komadu s potpisom Talijana.

chic awkwardness

Pršti bojama i uzorcima: Svi govore o novoj kolekciji Bottege Venete

Pogledaj galeriju