želimo ih!

Udobne poput trenirke, a elegantne: Zara ima hit hlače na policama

03.10.2024 u 08:54

Bionic
Reading

Elegantne, a tako udobne hlače svestrane boje i izrađene od mekog materijala pravi su jesenji hit. A Zara na svojim policama ima jedan od najboljih modela koji osvaja kako izgledom tako i cijenom

U vrijeme kada modni trendovi sve češće igraju na kartu udobne i funkcionalne mode, Zara je lansirala hlače koje obećavaju postati neizostavni dio garderobe i to zahvaljujući sposobnosti spajanja elegancije i udobnosti.

Neodoljiv spoj udobnosti i elegancije

Ovaj model je dizajniran za one koji traže opciju koja im omogućuje da izgledaju dobro bez odricanja od udobnosti. Ono što ove hlače čini posebnima je visoki struk i podesivi elastični pojas s uzicom, koji jamči savršeno pristajanje bez krutosti tradicionalnih hlača. Fluidni dizajn širokih nogavica pruža mekan i elegantan pad, idealan za stiliziranje figure bez tragova, zadržavajući tako željenu udobnost tijekom cijelog dana.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Praktični detalji

Prednji džepovi dodaju predstavljaju praktičan dodatak, dok lažni džepovi na stražnjoj strani doprinose profinjenijem završetku izgledu, održavajući savršenu ravnotežu između formalnog i ležernog. Ove hlače, dostupne u dvije boje i velikom izboru veličina, posebno se ističi time da nude udobnost sličnu trenirci, a eleganciju po mjeri krojenih hlača, što ih čini svestranom opcijom za više prilika.

Zara hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za svaku priliku

Savršene za svakodnevno nošenje ili za svečanije događaje, ove se hlače prilagođavaju svakoj situaciji, omogućujući postizanje udobnosti i elegancije u isto vrijeme. Idealan za kombiniranje s elegantnim bluzama ili ležernijim majicama, ovaj dizajn uspijeva uravnotežiti stil bez žrtvovanja praktičnosti, pozicionirajući se kao bitan odjevni predmet za one koji cijene i estetiku i udobnost. Uz to cijena im iznosi 27,95 eura i dostupne su od XS do XL veličine. Nema što, Zara je još jednom uspjela servirati pobjednički modni komad.