vječni traper

Lažne traperice stigle su u Zaru: Ovo je najelegantniji model koji možete zamisliti, a tek cijena...

23.09.2024 u 16:37

Bionic
Reading

Police high street dućana ispunili su jesenski trendovi, a među Zarinim novitetima krije se komad koji ima sve predispozicije postati velikim hitom – elegantne traperice koje izgledaju poput klasičnih hlača i dokazuju da se omiljene trapke mogu nositi u baš svakoj prilici

Ove jeseni u trendu je nekoliko modela traperica, no tu je i jedan koji će svojom svestranošću privući daleko najveći broj ljubiteljica mode. Naime ove traperice izgledaju poput svečanih hlača, a pri tome ne poništavaju neformalni stil zbog kojih ih toliko volimo.

Elegantne traperice

Tako je Zara upravo lansirala traperice koje prate siluetu širokih i elegantnih hlača, spoj formalnog i ležernog looka, a svojim elastičnim strukom pružaju najbolji primjer udobne i nosive elegancije.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Osim toga, ovaj model ima moć svaki stajling učiniti elegantnijim, pri tome sužavajući siluetu. Naime, zahvaljujući širem kroju, Zarine traperice ne ocrtavaju ništa, ali suptilno ističu struk remenom.

Zara - traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Modeli širokih nogavica

Ponuda traperica ove sezone je šarolika, no one širokih i lepršavih nogavica daleko su najveći hit za jesen/zimu 2024./2025., a Zara je svojim novim modelom uspjela pomiriti elegantan izgled s neformalnošću.

Zarine traperice širokih i lepršavih nogavica, koje će jednako dobro pristajati uz mokasinke, balerinke, a kasnije uz gležnjače, prodaju se po cijeni od 27,95 eura i to u veličinama od XS do XL, obećavajući pristajanje različitim oblicima tijela.

S obzirom na to da su već rasprodane u nekoliko veličina, itekako je jasno da je Zara i ovim modelom pogodila želje zaljubljenica u modu te su na dobrom putu postati jednim od bestselera tog omiljenog španjolskog brenda.

predivni jesenski komadi

U Zaru je stigla nova kolekcija u hit boji: Ovo su najljepše cipele i haljine do 30 eura

Pogledaj galeriju