Hit za jesen

U Zaru su stigle najlaskavije traperice: U njima struk izgleda tako vitko, a noge beskrajno duge

07.09.2024 u 11:05

  • +2

Zara traperice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ljeto se bliži kraju, a uskoro će dobar par traperica biti jedan od najcjenjenijih komada u ormaru. A dobro to zna i Zara te je na svoje police uvrstila novi model koji ima moć učiniti struk nevjerojatno vitkim. Dostupne u dvije boje, ove trapke u tren oka postat će predmetom žudnje brojnih trendseterica

Trapericama koje će ove jeseni vladati street styleom, ali i ormarima zaljubljenica u modu, može se dodati još jedan model. Riječ je o trapericama s preklopljenim strukom, koje su bile hit prije nekoliko sezona, a dolaze s nevjerojatnim vizualnim efektom smanjenja struka.

Zarine traperice

Naime Zara je među svojim novitetima lansirala model koji donosi siluetu širokih i elegantnih hlača te jamči dotjeran izgled. No ove traperice imaju poseban trik: prekriženi struk završava postavljenim gumbom na neuobičajenom mjestu te se time postiže vizualni efekt stanjivanja struka i vitkije siluete.

Laskav efekt

Osim toga, iznimno dugačke nogavice ovog dizajna kreiraju efekt dužih i vitkijih nogu. Dostupne u dvije nijanse trapera, klasičnoj srednje plavoj i tamnoj indigo boji, ove traperice bit će savršeni saveznici u skrivaju trbuščića.

Hit za jesen

Zarine traperice s efektom vitke linije prodaju se po cijeni od 35,95 eura i dostupne su u veličinama od 32 do 46, tako da se lako prilagođavaju različitim oblicima tijela.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Već rasprodane u nekoliko veličina u svjetlijoj varijanti, na dobrom su putu postati Zarin jesenski bestseler: dobro pristaju, laskave su i imaju kroj koji tako lijepo oblikuje figuru. Dovoljan je to razlog da ove trapke postanu jedna od najboljih jesenskih kupnji, a vrlo vjerojatno nećete ih skidati ni čitavu zimu.

top modeli

U Zaru su već stigle haljine za jesen, a ove savršeno peglaju trbuščić i nose se uz čizme

Pogledaj galeriju