dizajn koji osvaja

U Zaru je stigla haljina koja izgleda kao da je sišla s modne piste

09.08.2024 u 11:06

Bionic
Reading

Irska modna dizajnerica Simone Rocha jedna je od onih zbog kojih su se 'it' djevojke i trendseterice zaljubile u haljine od tila i organze u neutralnim tonovima. Vrlo ženstvene i romantične, ove haljine jedan su od najefektnijih izbora sezone za sezonu, a ovaj trend sada je prigrlila i Zara s modelom koji obara na prvi pogled

Upečatljiva mješavina tkanina koje odišu ženstvenošću odlike su Simone Rocha, irske dizajnerice koja osvaja aktualnu modnu industriju.Njezine kolekcije predstavljaju spoj romantizma i avangarde, a haljine omogućuju maksimalni dojam. U neutralnim tonovima i ukrašene cvijećem, biserima, ogrlicama i čipkom, kreatorica je kroz njih uspjela uhvatiti svoj pristup modernoj ljepoti, osvajajući influencerice , slavne osobe, diktatore i sljedbenike stila koji ih redovito biraju za prve redove ili crvene tepihe.

Simone Rocha je u središte pozornosti donijela romantičnu i ženstvenu estetiku koja se činila zastarjelom, a njezin uspjeh u brojim street style izgledima, ali i u brojnim prijedlozima drugih brendova koji održavaju isti obrazac. Tako se među Zarinim novitetima nalazi haljinu od tila koja snažno podsjeća na one viđene na modnim pistama i koja ima sve predispozicije postati hitom na samom kraju ljeta.

Zara haljina koja izgleda kao da je sišla s modne piste

Riječ je o kratkoj haljini izrađene od poluprozirne puder roze organze. Sa nabranim okruglim ovratnikom i kratkim balon rukavima, ovaj sanjivi model ističe se aplikacijom kontrastnih perlica i štrasom koji postižu atraktivnu igru ​​volumena i oblika. A zahvaljujući svom romantičnom, a opet nenametljivom izgledu, ova haljina lako bi mogla postati jedna od sljedećih viralnih hit haljina.

  • +2
Zara haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kratka haljina omogućuje isticanje siluete, ali i postizanje laskavog efekta beskrajno dugih nogu. S cijenom od 89,95 eura, haljine je trenutno dostupna u svim veličinama, od XS do XL, a jedno valja voditi računa da ne uključuje podstavu pa je preporučljivo od nekoj od opcija odjeće za oblikovanje kako bi se sakrilo ono što se ne želi pokazati.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević