PODIŽU STAJLINGE

Novi adut iz Zare: Ove efektne sandale nosit će se godinama

07.08.2024 u 16:37

  • +2

Zebraste sandale iz Zare

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Iako se ubrzano krećemo prema kraju ovogodišnje sezone sandala, ovaj tjedan na police omiljenog high street brenda stigao je trendi model koji će dugo stajati u vašem ormaru

Dobrih sandala nikada nije previše na policama s cipelama, čak i ako ih kupimo pred sam kraj tople sezone jer ih nećemo prestati nositi sve do listopada. U Zarinoj novoj kolekciji pronašli smo model koji ima sve predispozicije postati modelom koji ćete dugo nositi i u brojnim prigodama.

Ovogodišnju ljetnu sezonu možda je najviše obilježio uzorak leoparda, ali u popularnosti ga vjerno prati uzorak zebre koji krasi ovaj novi par sandala s polica Zare.

Sandale nosive od jutra do sutra, iz sezone u sezonu

Riječ je o modelu koji ima udobnu i trendi petu kitten, što ga dodatno čini modelom nosivim od jutra do mraka.

Kao što je slučaj s brojnim komadima ukrašenim životinjskim uzorkom, i ove zebraste sandale iz Zare odlično će pristajati uz monokromatske lookove, posebice one u bež boji s minimalističkim štihom.

Za ured ih kombinirajte s vrlo laskavim lepršavim hlačama, košuljom od popelina i prugastim ili tamnoplavim blejzerom.

Poželite li ih kombinirati uz haljinu, posegnite za pletenim modelima, a u večernjim satima isfurajte ih uz crno satensko odijelo za vrlo sofisticirani izgled.

Zarina nova kolekcija posjeduje minimalističku i cool esenciju njezine šefice, Španjolke Marte Ortege. Njezin najnoviji bestseler mogle bi postati ove sandale sa životinjskim uzorkom i kožom koje bi se lako mogle uklopiti u ormar predsjednice INDITEX-a, a u prodaji se nalazi po cijeni od 60 eura.