OSVAJA DIZAJNOM

Ova Zarina haljina od 50 eura savršen je izbor za posebne prigode

07.08.2024 u 06:50

Zarina cvjetna haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

U svoju aktualnu ponudu, omiljeni high street brend iz Španjolske uvrstio je lepršavu haljinu koja će vas učiniti najelegantnijom damom na svakoj proslavi

Haljine su glavni odjevni predmet za one koji o modi znaju najviše, a i ove ljetne sezone prednjače na modnoj sceni. Zahvaljujući njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina, pronalazak idealnog modela utoliko je lakši, a španjolska Zara i ove sezone pobrinula se za neke od najljepših modela s trendovskim predznakom.

laskavog efekta

Još uvijek nemate bijelu haljinu za ljeto? Na police Zare stigli su dobitni modeli

Pogledaj galeriju

Mnogim damama omiljeni high street brend u svoju aktualnu ponudu ovih dana uvrstuo je model s doista čarobnim printom. Prekrasan dizajn za kojim ćete uzdahnuti čim ga ugledate i savršen kandidat za predstojeća svečana događanja.

Prekrasna asimetrična cvjetna haljina iz Zare

Dugi dizajn haljine od viskoze s asimetričnim V-izrezom dekoltea i kombinacijom kratkog rukava i tanke naramenice osvaja na prvi pogled. 

Jedno od najoriginalnijih obilježja ovog Zarinog modela njegov je cvjetni print na pastelno žutoj tkanini, a u prodaji se nalazi po cijeni od 50 eura.

Jedan od onih čarobnih komada za koji su potrebne samo lijepe sandale, ravne ili visoke, da vas pretvore u najposebniju gošću na svakom događaju.