U BOHO CHIC IZDANJU

Jesu li ovo najljepše hlače od lana? Zara lansirala chic model nosiv od jutra do mraka

23.07.2024 u 12:59

  • +3

Zarine hlače

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Zbogom komadima s rasprodaje, zdravo novitetima iz Zare. Omiljeni high street brend iz Španjolske posljednjih tjedana ne prestaje lansirati uzbudljive komade od prozračnih materijala - kao stvorene za stilsku borbu s ljetnim vrućinama

Lagan i vrlo elegantan, lan je s razlogom omiljena tkanina u ljetnim mjesecima. U formi haljina i košulja tradicionalno dominira sezonskom ponudom brendova, ali i u formi elegantnih hlača, na čelu s bijelim modelima.

modni zicer

Ovo su jedine haljine koje pristaju baš svakoj figuri, a Zara ima najljepše modele sezone

Pogledaj galeriju

Bijela boja reflektira svjetlost i ne upija je kao crna, stoga ne čudi to da je postala najomiljenijim odabirom ljeti, a nošenje bijelih hlača samo je prvi korak u revoluciji ljetne garderobe i postavljanju temelja za totalno bijele stajlinge.

Na police Zare posljednjih tjedana ne prestaju stizati uzbudljivi komadi od prozračnog lana, a sada se posebno ističe ovaj model hlača, čiji sastav, uz lan, čini podjednako zahvalan pamuk.

U odnosu na slične modele na tržištu, Zarin prijedlog hlača od lana odskače šarmatnim heklanim detaljem na porubu nogavicama i pritom opisuje boho chic estetiku, kakvoj tradicionalno raste popularnost u ljetnim mjesecima.

Ove hlače po cijeni od 40 eura jedan su od onih odjevnih predmeta koji odišu chic vibrom, a zbog svoje svestranosti, elegancije, udobnosti i svježine nosiv je od jutra do mraka.

Mnogo je komada u Zarinoj novoj kolekciji koje uistinu vrijedi isprobati, a ove hlače svakako nisu iznimka.