top izbor

Ove sezone in su minimalističke haljine, a Zara ima modele s pomlađujućim efektom

08.09.2024 u 13:51

Bionic
Reading

Rujan znači samo jedno – vrijeme je za opremanje garderobe za novu sezonu. A nova sezona znači i nova haljina, a neki od najljepših modela kriju se na policama Zare

Zara jako dobro zna što radi kada su haljine u pitanju. Ove godine popularni high street brend koji na svoje police stavlja modele nerijetko inspirirane modelima luksuznih brendova, ove se godine fokusirao na ključne revije.

Tako je Zara bacila oko na najnovije kolekcije Guccija, Victorije Beckham, Schiaparellija i Chloéa kako bi definirala kolekcije koje, osim boho stola, dolaze s izraženom slojevitošću, istaknutim strukom i novim siluetama.

Ove sezone Zara haljine su minimalističkije, nježnije, elegantnije i laskavije, prate liniju tihog luksuza i osvajaju srca i ormare trendseterica. Nema sumnje, ove jeseni se kladimo na tihi luksuz.

Naime, dobro odijevanje, ono stilski besprijekorno, nema potrebu za pretjeranim isticanjem, izraženim logotipima ili velikim naglascima. Pogledajmo samo modu u 40-ima, 50-ima i 60-ima - žene nisu pokazivale marku svoje odjeće, nosile su kvalitetu i bezvremenski dizajn, zbog same činjenice da takvu odjeću nose, a ne da je pokažu.

Tako se Zara ove godine fokusirala na najelegantniji, najminimalniji, najlaskaviji i pomlađujući oblik haljina. Naime, složit će se mnogi stilisti, odjeća s puno volumenima i teksturama vrlo je upečatljiva ali i nenamjerno dodaje godine. Stoga je ova sezone doba glatkih haljina, s elegantnim naborima, satenskih i s okruglim izrezima i dobro izrađenim šavovima. A s ovih sedam sigurno nećete pogriješiti.

Kombinirana haljina

Ova haljina istaknutog struka ima svu jednostavnost koju tražimo od dizajna haljine koju želimo puno i često nositi. Dodajte joj remen i jaknu od brušene kože i u tren oka imat ćete stajling na kojem će vam pozavidjeti i 'it' djevojke.

Strukirana ravna haljina

Jedna od onih Zarinih haljina u kojoj nećete proći nezapaženo, a vrlo je svestrana nosiva. Ravne siluete izrađena od tkanine s efektom tvida, ovaj model je čitavim duljinom prekrivenim gumbima, a elegancija je istaknuta svijetlom bojom. Nabacite cipele s potpeticom za elegantniji izlazak, a za ležeran look posegnite za tenisicama i parkom.

Košulja haljina s remenom

Košulja haljina baš nikada ne izlazi iz mode, a ova Zarina bijela s kontrastnim smeđim remenom je čisti klasik. Nakon sandala i balerini, nosite ovu haljinu s kaubojskim čizmama i uživajte u njezinoj radikalnoj transformaciji.

Minimalistička midi haljina

Ovaj dizajn bit će vaš dobar saveznik tijekom sezone. Midi duljina i boja djeluju luksuzno i naglašavaju preplanulost, a ova haljina uvijek izgleda dobro zbog jednostavne siluete. Nosite je uz zlatne naušnice i sandale i izgledajte poput dive.

Haljina prsluk

Ova haljina s efektom prsluka elegantna je koliko i originalna, a za oko će zapeti zaljubljenicama u minimalističku modu. Boja i duljina su bezvremenski, a kroj je upečatljiv. Nosite je uz sandale, a kada krenu jesenje kiše uz mokasinke.

Satenska haljina

kada pomislimo na tihi luksuz, prvo nam na pamet pada satenska slip haljina. Iako dostupna i u crnoj i bijeloj boji, model u snažnoj crvenoj boji pravi je sezonski modni krik. Nosite je uz klasične mokasine ili balerinke s mašnicom, jaknu s efektom kože i zavrnutim rukavima i samo čekajte komplimente.

Midi haljina

Imate li pozivnicu za vjenčanje, svakako bacite oko na haljinu poput ove. Jednostavnu, s upečatljivim detaljem i tako nosiva i u drugim prilikama. Za svečane prigode posegnite za sandalama, za ležerne jednostavno obujte omiljene natikače, u oba slučaja će izgledati sjajno.

top modeli

U Zaru su već stigle haljine za jesen, a ove savršeno peglaju trbuščić i nose se uz čizme

Pogledaj galeriju