udobne i svestrane

Lažne traperice stigle su na police Zare i sudeći prema svemu bit će to vrući hit

04.09.2024 u 08:41

Bionic
Reading

Približavanjem nove sezone, police popularnih dućana ispunjavaju jesenski trendovi, a u Zaru su stigle 'lažne' traperice, hlače koje ćemo obožavati. Udobne, a tako chic predstavljaju savršen izbor za svaku prigodu, od odlaska u ured pa do izleta u prirodu

Jesen još nije službeno počela, a u fokus je već došao jedan vrlo poseban komad. Riječ je o odjevnom predmetu koji je već ušao u kategoriju iznenađujućih, ali i najsvestranijih komada sezone.

Hlače nosive čitave sezone

Riječ je o Zarinim trapericama, točnije hlačama koje izgledom podsjećaju na traperice, ali dolaze s visokom dozom udobnosti. Ove Zarine 'lažne' traperice jednako dobro dobro izgledaju nošene u elegantnoj verziji za ured ili pak u ležernoj kombinaciji za casual izlazak.

S povratkom u rutinu nužno je i prilagoditi garderobu, a lepršave ljetne haljine zamijeniti nešto ozbiljnijim komadima. U tom slučaju modeli koji su podjednako udobni i svestrani su najpoželjniji, a Zara ima odličan prijedlog.

Zara hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zarine 'lažne' traperice

Na Zarinim stranicama ove hlače se opisuju kao hlače s efektom trapera, s dodatkom efektne crveno-bijele trake sa strane. Ističu se udobnošću, ali i visokim strukom s podesivim elastičnom trakom na vezice i bočnim džepovima. Model je dostupan na Zarinim stranicama u veličinama od XS do XL, i to po cijeni od 29,95 eura.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Zarine lažne traperice izgledaju sjajno u kombinaciji s tenisicama i sakoom u sportskom stilu Međutim, također postaju najbolja alternativa za nošenje s prslucima ili košuljama muškog stila u uredu ili basic pamučnim majicama. Ova vrsta tkanine s efektom trapera posebno je praktična za nošenje kada se želite odlučiti za jednostavan i udoban izgled, ali bez odricanja od formalnosti i ozbiljnosti.