svi ih žele

Ove traperice nestaju sa Zarinih polica: Laskave, 'peglaju' trbuščić i noge čine vrtoglavo dugima

27.09.2024 u 16:03

Bionic
Reading

Jesen je sezona traperica, a na Zarine police stigao je model koji se zbog vrlo laskavog efekta rasprodaje rekordnom brzinom

Kada je riječ o trapericama iz Zare ili bilo kojeg drugog high street dućana, postoji beskonačno mnogo prijedloga između kojih se može birati. Dizajni se prilagođavaju različitim stilovima i oblicima tijela, no tu su i određeni modeli koji imaju nevjerojatnu supermoć da izgledaju dobro na baš svakome.

Traperice koje laskaju svakom obliku tijela

A na Zarinim policama skriva se odličan model koji se, otkako su ga otkrile zaljubljenice u modu, rasprodaje rekordnom brzinom. Naziv mu je Z1975 Jeans te ga karakterizira visok struk, duljina do gležnja i ravna silueta. A upravo sve te odlike podjednako idu u prilog onima koji imaju obline i onima koji ih nemaju.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zarine traperice koje svi žele i koje se rasprodaju rekordnom brzinom čim se obnove zalihe dostupne su od broja 32 do 44 u srednjeplavoj ili svijetloplavoj boji. Cijena im je 24,95 eura, a radi se o modelu koji ravnim krojem kreira efekt dužih nogu, dok visok struk laskavo stvara ravan trbuh.

Traperice koje nestaju s polica

Zara - traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sjajan i prije svega laskav efekt ovih traperica toliko je dobar da su postale jedan od glavnih Inditexovih komada i trenutno su dostupne u svega nekoliko primjeraka. Sudeći prema svemu, riječ je o jednom od onih odjevnih predmeta koji vrijedi ugrabiti, a zatim ih nositi iznova i iznova.