SVI JE ŽELE

Zaboravite na balonere ili parke: Ova jakna iz Zare nova je opsesija zaljubljenica u modu

30.09.2024 u 12:15

Bionic
Reading

Jesen već pokazuje svoje pravo lice pa je vrijeme za toplije komade poput balonera, jakni, parki...

Zara nam je ponovno priuštila 'slatke muke' predivnom prošivenom jaknom koja kao da je stvorena za nadolazeće mjesece, a osim što plijeni trendi dizajnom, udobnošću i cool bojom, odlična je opcija i jer je nepropusna.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Outfiti za kišne dane mnoge zaljubljenice u modu čine pomalo nervoznima jer nije lako osmisliti kombinacije u kojima ćemo biti zaštićeni od kiše i hladnoće te istovremeno izgledati chic i elegantno.

Na svu sreću, Inditexova Zara na čelu s Martom Ortegom riješila nas je svih dvojbi i ove jeseni.

Prekrasna prošivena jakna, čija je cijena 39,95 eura, fantastična je opcija za sve one koji žele biti dobro odjeveni, no bez lišavanja udobnosti.

U hit maslinastozelenoj

Osim što dolazi u divnoj maslinastozelenoj boji, koja je hit ove sezone, lako i jednostavno se kombinira s drugim nijansama te će nas dugo i dobro služiti.

STREET STYLE

Ni kiša nije spriječila Zagrepčanke da iz ormara izvuku svoje najbolje kombinacije

Pogledaj galeriju

Iako nije tričetvrt duljine, dobro će vas zaštiti od hladnoće i vjetra, a kako je udobnog oversized kroja, možete ispod nje navući još nekoliko slojeva ako je potrebno. I naravno - vodootporna je, što nije nebitno u trenucima u kojima je vani potop.

Niti ne sumnjamo da će ova jakna vrlo brzo nestati sa Zarinih polica ili online trgovine, pa ako vam treba jesensko pojačanje za nadolazeće dane, nemojte previše oklijevati.

Kako je kombinirati? Strogih pravila naravno nema, pa je nosite s haljinom od pletiva, udobnim džemperom, trapericama, bajkerskim čizmama, toplim šalom...