DOJMOVI IZ LONDONA

Sad smo još više zaljubljene u 1D!

21.08.2013 u 14:54

  • +10

Dojmovi s premijere u Londonu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Misha Dragojević

Bionic
Reading

Tisuće oduševljenih 'directionera' preplavilo je prostor oko kina Empire u Londonu gdje se održavala premijera filma o najpopularnijem teen bendu današnjice

Cure koje su na tportalu u suradnji s Continental filmom i Sonyjem osvojile ulaznice za svjetsku premijeru filma 'One Direction: This Is Us 3D' u Londonu još uvijek su pod dojmom!

Presretne directionerice zahvalile su nam se i poslale nekoliko slika s premijere na kojoj se okupilo više od 70 tisuća obožavatelja koji su okupirali prostor Leicester Squarea. Bila je to večer koju će, bez sumnje, cure zauvijek pamtiti.

'Bilo je fantastično. Još uvijek ne vjerujemo da smo bile tamo! Nakon filma bit ćemo još 100 puta više zaljubljene u One Direction', poručile su Misha Dragojević, Katya Makar, Iman Glavan i Lana Stevanović.
 
Uz jednu od fotki na Instragramu je osvanuo i komentar: 'To mi je bio drugi najbolji dan u životu, nakon što je sam vidjela Justina Biebera uživo!'

Kako je dobro poznato fanovima, film o One Directionu u naša kina stiže u srijedu 28. kolovoza.

Ovaj glazbeni 3D spektakl 'One Direction: This is Us' koji je režirao slavni redatelj Morgan Spurlock prikazat će dosad nepoznatu stranu One Directiona.

Osim odličnih 3D koncertnih izvedbi, donosi i pregršt nikad prije viđenih snimaka 'iza pozornice' članova 1D-ja.

Više od dva tjedna kinoulaznice za ovaj glazbeni događaj generacije nalaze u pretprodaji, a do sada – tjedan dana prije početka prikazivanja filma – već ih je prodano nekoliko tisuća. Odličan je to rezultat zbog kojeg je distributer Continental film u dogovoru s kompanijom Sony Pictures odlučio započeti prikazivati film dan ranije – umjesto u četvrtak, film 'One Direction: This is Us 3D' moći će se pogledati u domaćim kinima već od srijede, 28. kolovoza!

U tom filmu će gledatelji saznati sve o porijeklu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na The X Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do uspona do samog vrha glazbene scene. Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turneje i putem pronalaze zanimljive priče.