EMILY RATAJKOWSKI

Samo ona može isfurati takav look: Spojila nespojivo za izgled od milijun dolara

13.06.2024 u 14:07

  • +5

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Dizajnericu, manekenku, glumicu i spisateljicu Emily Ratajkowski, baš kao i Irinu Shayk ili Katie Holmes, njujorški fotografi uvijek prate u stopu

To nije nikakvo čudo jer atraktivna brineta s ludo dobrim stilom gradske ulice redovito pretvara u pravu modnu pistu.

Zgodna Amerikanka, koja je pokrenula i svoju liniju kupaćih kostima Inamorata, bez obzira je li na nekom glamuroznom događanju ili u šetnji njujorškim ulicama, nikad ne može proći nezapaženo.

  • +9
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neokrunjena kraljica bikinija, kako je često nazivaju, uživa u modnim izletima te rado spaja nespojivo briljirajući u svakoj prigodi. Ako ste se ponekad zapitali kako bi bajkerske čizme izgledale u kombinaciji s npr. klasičnim sportskim bermudama, look lijepe Emily najbolji je dokaz da je katkad i naizgled nespojiv outfit izvediv.

Ova cool brineta stvarno može isfurati bilo kakvu modnu kombinaciju jer joj sve savršeno pristaje, pa je i za ovaj odvažni outfit dobila samo komplimente.

Neobičan stajling, koji bi se rijetko tko usudio nositi, kombinirala je s crop bijelim topom i trendi sunčanim naočalama s potpisom brenda Miu Miu, a svoju je blistavu čokoladnosmeđu kosu stilizirala s razdjeljkom po sredini.

Inače, nedavno je ljepotica, koju su nakon razvoda povezivali s Peteom Davidsonom, Harryjem Stylesom i Ericom Andreom, otkrila da joj je na prvom mjestu briga o trogodišnjem sinčiću Slyu.

'Teret financija je na meni, a nemam obitelj koja me financijski podupire ili nešto slično', rekla je Emily.