NEOBIČAN SPOJ

Samo prelijepa Charlize može dobro izgledati u ovakvom outfitu

09.06.2017 u 19:49

Bionic
Reading

Oskarovka Charlize Theron oduševila je svojim neobičnim spojem, večernjom maksi haljinom koju je isfurala s bijelim tenisicama

Samo proslavljena glumica koju smo nedavno mogli vidjeti i u filmu 'Brzi i žestoki 8' može izgledati senzacionalno i kad spoji nespojivo.

Jedna od najljepših holivudskih diva za snimanje emisije 'Jimmy Kimmel Live!' pojavila se u elegantnoj crnoj haljini tankih naramenica ukrašenoj detaljima od tila koju je prvo uparila sa seksi štiklama, a zatim iznenadila sve pojavivši se u potpuno drugom izdanju uskočivši u udobne bijele tenisice.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosnoj glumici rođenoj u Južnoafričkoj Republici i ova je neočekivana kombinacija stajala fantastično. Zanimljiv stajling naglasio je efektan modni detalj remen i kosa podignuta u pundžu.

Šarmantna 41-godišnjakinja je zatim s loptom u ruci odmjerila snage u košarci s Jimmyjem Kimmelom burno pozdravljena od publike.

Inače, Charlize je jednom prigodom otkrila kako je po pitanju mode sklonija klasičnoj odjeći dok što se tiče kose, jako voli eksperimentirati.

'Uopće nisam vezana uz svoju kosu, promjene frizura su mi uzbudljive, a uvijek mislim da ako i budem mrzila tu frizuru, ionako će brzo narasti', rekla je Charlize koja ističe kako svaki slobodan trenutak nastoji provesti sa svojom djecom.