EGZOTIČNA LJEPOTICA

Sementa: Najseksi sam si u badiću!

08.07.2014 u 07:37

  • +5

Sementa ljepotica bez mane

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan

Bionic
Reading

Sementa Rajhard ljepotica koja je svojim stasom i glasom oduševila publiku, trenutačno je okupirana probama za mjuzikl 'Zeleno blago', koji će premijeru imati 14. srpnja na Bundeku. Zgodna pjevačica pomno gradi glazbeni imidž pažljivo birajući uloge i osmišljavajući modne stylinge koji su uvijek s mjerom, decentni i profinjeni

Za tportal.hr otkrila je koji joj je najjači adut, tko po njoj ima najbolji stil, ali i što ne tolerira kod muškaraca.
Kako biste opisali svoj modni stil?
Ovo mi je najčešće i najtežepitanje jer ne mogu točno procijeniti svoj stil. Uglavnom kombiniramsportski i casual stil s malom notom retro stila, posebno ljeti. Zaevente surađujem s EnVy Roomom. Vjeko i Nikica točno znaju koji će mistil najljepše pristati. Njihove kreacije su prekrasne i nikad nesumnjam u njihov odabir.
Tri najdraža odjevna predmeta ljeti?
Ljeti obožavam duge lepršave suknje ili haljine, turbane i štikle koje podižu cijelu kombinaciju.

Kada se osjećate najprivlačnije?
Moj bi odgovor bio da sam si najprivlačnija u svoja četiri zida, odmorna i sretna. Naravno, djevojke cvatu kad se potrude oko sređivanja pa ih dragi pohvali, onda smo najzadovoljnije svojim trudom.


Koji je Vaš najjači adut?
Mislim da je moj adut osmijeh, koji je uvijek iskren.

Bez čega ne idete na plažu?
Na plažu ne idem bez ogromne torbe koja sadrži sunčane naočale, vodu, ulje za sunčanje, turban ili šešir te dobro štivo.

Koja žena, po Vama, ima najbolji stil i zašto?
Najbolji stil po meni ima Blake Lively. Vrlo je mlada i nenapadna, a zrači ženstvenošću i gracioznošću. Sve joj super stoji i svaki put na crvenom tepihu iznova oduševljava.

Što kod muškarca, kada je moda i njega u pitanju, ne možete tolerirati?
Na dečkima ne volim uske hlače koje idu u mrkvu kao na curama, ne volim kada nose kričave boje i kad se ne skidaju iz trenirki. Volim kada dečki drže do sebe i kada su svjesni važnosti dezodoransa i higijene općenito. I kada uz to furaju casual stil.

Kada se osjećate najviše seksi?
Najseksipilnije se osjećam u badiću tijekom kolovoza jer tada najviše pocrnim, a tijelo se definira plivanjem.