BOLJE NE MOŽE

Šest modnih zapovijedi kraljice stila

04.10.2016 u 15:41

  • +8

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Američka stilistica Olivia Palermo opet je modno briljirala, ovaj put tijekom pariškog Tjedna gdje je uživala u revijama najpoznatijih modnih kuća visoke mode

Jedno od romantičnijih izdanja poznate trendseterice u Parizu bilo je na reviji Barbare Bui. Uz trendi ogrlicu uz vrat choker, crnu suknju i cipele, slavna Olivia Palermo blistala je u bijeloj košulji širokih rukava, a trendovski je jedan dio zataknula i dala inspiraciju kako je nositi ove jeseni sa stilom

Na reviji romantičnog Elieja Saaba potvrdila je da crno odijelo nikada neće izaći iz mode, a outfit je obogatila štiklama i lepršavom crnom bluzom s plisiranim detaljima.


Pomalo neočekivan look pokazala je pak pred reviju Christiana Diora. Tamnocrvenu suknju na preklop i čipkasti top upotpunila je tamnim ružem za usne i ujedno sve iznenadila jer takav make-up nije u njenom stilu. No poput prave obožavateljice svih novih trendova, rado je pokazala da je već pronašla način kako uklopiti tamni ruž.

???? #OliviaPalermo #JohannesHuebl #itcouple #stylish #PFW

Fotografiju objavljuje It Girls (@itgirlstagram)


Iako je dominirala među mnogobrojnim poznatim licima na reviji Christiana Diora zahvaljujući odvažnom make-upu, ništa manje uspješan nije bio spoj prugica i tropskih uzoraka na Valentinovu showu. Top na pruge koji otkriva gola ramena Olivia je hrabro spojila suknjom koja na sebi ima otkačene motive ananasa i papiga. Sve je to opasala žutim remenom i tako se izdvojila iz mase.

Šik jesenski stajling koji nikako nije hladan i dosadan, već zanimljivo razigran zgodna je Njujorčanka pak postigla preslatkim Burberryjevim kaputićem. Uz trendi Diorovu torbicu, hlače širokih nogavica i gležnjače još je jednom spojila idealan dnevni look za hladnije jesenske dane.

#oliviapalermo

Fotografiju objavljuje oliviapalermosuperfans (@oliviapalermosuperfans)


Uza sve te lijepe krpice čak si i ona ponekad da malo oduška pa je tijekom jednog izlaska u prelijepom Parizu štikle zamijenila ravnim gležnjačama, otkačenim kaputom koji više djeluje kao sako, a dozu ženstvenosti dodala dugim rukavima bijele košulje koji su nehajno izvirivali i opet djelovali romantično na šik pariški način.